Японские кондиционеры Hitachi по украинской цене!

Японские кондиционеры Hitachi по украинской цене!

Бренд, зі столітньою історією представляє:
Серію Business
Серію Inverter
Інверторне керування постійним струмом All-DC Inverter
ПОТУЖНІСТЬ І ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ
Інверторна технологія ALL-DC INVERTER від HITACHI забезпечує плавність досягнення необхідної температури і високу енергетичну ефективність при роботі кондиціонерів. На відміну від традиційної схеми управління роботою компресора («вкл / викл»), інверторна технологія дозволяє плавно регулювати обороти компресора, а значить і холодопродуктивність кондиціонера. У підсумку отримуємо більш точну підтримку необхідної температури, енергоефективність і збільшений ресурс роботи компресора за рахунок меншої кількості циклів «пуск / зупинка».
Що таке Wasabi фільтр?
Фільтр Wasabi - це унікальна розробка, яка використовує васабі-модифікований каталізатор для досягнення потужного ефекту захисту від бактерій, цвілі, алергенів і сторонніх запахів.
Васабі - рослина виду Wasabia japonica, що відноситься до сімейства хрестоцвітних, також відоме як японський хрін. Його корінь використовується в якості приправи в японській кухні і має дуже виражений гострий смак. Основний антибактеріальний компонент васабі - речовина изотиоцианат.
Фільтр кондиціонера Wasabi з екстрактом васабі має яскраво виражені антибактеріальний, антиалергенний і дезодорує ефекти.
Технологія Nano Titanium
ПОКРИТТЯ NANO TITANIUM ДЛЯ РІЗНИХ ТИПІВ ФІЛЬТРІВ
Нові кондиціонери HITACHI використовують Nano Titanium фільтр, складається з антибактеріальних наночастинок. Суперсучасна технологія Nano Titanium, яку вперше у світі застосувала компанія HITACHI, діє на об'єкти розміром до 5 нм (нанометрів) - (5/1 000 000 мм). Наприклад, діаметр людської волосини дорівнює 50 000 нм, розмір вірусу стафілокока - 1 000 нм, вірус інфлюенца - 50-100 нм, сигаретний дим - 10-50 нм. За допомогою новітньої технології HITACHI, Nano Titanium фільтр може вловлювати частинки в 10 000 разів тонші людської волосини, створюючи для Вас здоровий і чисте повітря.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6003
Aquatherm Kyiv 2024