Проект термомодернізації житлового фонду від "Данфосс ТОВ" визнаний кращим у сфері енергоефективності

Реалізований компанією "Данфосс ТОВ" у Луцьку проект термомодернізації житлового фонду визнаний кращим проектом у сфері енергоефективності на Національному конкурсі ділових і соціальних "зелених проектів" Green Awards Ukraine 2012.

У перший день весни в стінах Київського планетарію пройшла церемонія нагородження переможців конкурсу Green Awards Ukraine у ​​12 категоріях, що охоплюють всі сфери ділового і громадського життя. Загалом до участі в конкурсі було допущено 90 проектів. Національний конкурс визначив кращі проекти у сфері сталого розвитку.

Компанія "Данфосс ТОВ" брала участь в конкурсі в двох номінаціях: "Кращий проект в сфері енергоефективності" і "Кращий 'зелений' муніципальний проект", і зайняла в них 1 та 3 місця відповідно.

Про проект: на базі об'єднання власників багатоквартирних будинків "Біном" модернізований дев'ятиповерховий житловий будинок. У ньому був встановлений індивідуальний теплопункт датської компанії Danfoss, зовнішні стіни утеплені пенополістерольнимі плитами по технології Henkel, а в місцях громадського користування (під'їзди, технічний поверх, підвал) встановлені енергозберігаючі металопластикові вікна на сходових клітинах. Унікальність проекту в тому, що кошти на його реалізацію було залучено за рахунок приватного капіталу, а їх інвестор - енергосервісна компанія "Луцькі комунальні системи" - не тільки поверне вкладені кошти, але й отримає дивіденди.
Андрій Берестяни, директор з маркетингу та продажу компанії "Данфосс ТОВ" коментує: "Для нас подібні конкурси, направлені на просування ідеї збереження енергії, дуже важливі. Адже Danfoss - це кампанія, яка всі 80 років свого існування виробляє продукцію та рішення, спрямовані на зниження споживання енергії. Тож перемога в конкурсі Green Awards в номінації "Кращий проект в сфері енергоефективності" для нас дуже почесна і ще раз підтверджує, що ми в Україні робимо правильні і корисні речі як для людей, так і для держави в цілому ".

Довідка:
Green Awards Ukraine 2012 - другий Щорічний незалежний конкурс ділових та соціальних "зелених" проектів - це безпрецедентний для України проект, який оцінює зусилля організацій і компаній в напрямі впровадження безпечних для навколишнього середовища і здоров'я людства проектів у всіх сферах ділової та соціальної активності України.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5751
Теплоізоляція