DEVI підбив підсумки 2012
Фото: Данфосс ТОВ

DEVI підбив підсумки 2012

8 лютого на традиційному щорічному Дні дистриб'ютора Danfoss / DEVI були озвучені підсумки року, оголошені та нагороджені найуспішніші дистриб'ютори, представлені плани розвитку.

2012 для направлення електричних кабельних систем DEVI був відзначений істотним зростанням продажів нагрівальних систем під управлінням Devilink, систем для «сухого» монтажу Devidry, тонких нагрівальних матів. Поява нового унікального продукту - смартрегулятора DEVIreg Touch, який, крім технічних особливостей, має 5-ти річну гарантію - було добре сприйнято ринком, що відбилося на продажах. Лідери продажів нового регулятора: київські компанії «Інженерні Системи», «Статус-Електро», «Електростандарт». За кількістю проданих Devireg Touch Україна посіла 8 місце у світі.

Керівник напрямку «Кабельні нагрівальні системи DEVI» компанії «Данфосс ТОВ» Віктор Драчук коментує: «Для нас 2012 був досить успішним. Не дивлячись на відсутність позитивної динаміки в економіці країни, багато партнерів DEVI у всіх регіонах України показали істотне зростання продажів. Традиційно добре ростуть продажі нового обладнання ТМ DEVI. У минулому році це був смартрегулятор DEVIreg Touch. Зараз проходять тестування ще кілька продуктів ТМ DEVI, і ми плануємо в 2013 році запропонувати покупцям ряд новинок.
У 2012 році нагрівальні системи DEVI були встановлені на багатьох великих і цікавих об'єктах. Можна відзначити установки, виконані компаніями «Вертикаль», «Оренс», «Андрійчук», «Теплий Дім» (Донецьк), «Кривбас-Ресурс». Наша компанія як і раніше фокусується на побудові тісних ділових відносин з дистриб'юторами та партнерами - професіоналами в області електричних кабельних систем ».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5714
Aquatherm Kyiv 2024