Компанія Danfoss взяла участь в `Energy Event` в Києві
Данфосc ТОВ

Компанія Danfoss взяла участь в `Energy Event` в Києві

26 і 27 квітня компанія Danfoss взяла участь в `Energy Event` - події, організованій Датським Посольством та Головним Консульством Санкт-Петербурга з нагоди святкування головування Данії в ЄС.

У події також взяли участь компанії: Per Aarsleff, ABB, Broen, Grundfos, Eagle Burgmann, Haldor Tops&#248e, Kamstrup, Logstor, Nefco and Danish Energy Solutions.

В рамках зустрічі відбулося кілька нарад, в ході яких обговорювалися питання модернізації енергетики України, поліпшення енергетичної ефективності, зменшення викидів CO2 та інших негативних явищ парникового ефекту. Крім того, учасники дізналися про стратегію енергоефективності для міста Києва до 2025 року.

Значущими подіями стали: круглий стіл, організований Київенерго і ДТЕК, семінар від фонду E5P / EBRD, круглий стіл з Київською міською адміністрацією.

Андрій Берестяни, директор з маркетингу та продажу компанії Данфосc ТОВ, прокоментував подію: проведення таких заходів важливо не тільки для датських компаній, а, в першу чергу, для наших українських партнерів. Адже зараз питання ефективного використання енергетичних ресурсів стоять дуже гостро у всіх сферах нашого життя, а якщо подивитися в державному масштабі - на кону стоїть енергетична безпека країни. Данія з подібною ситуацією зіткнулася в середині 70-х років, і сьогодні ця країна вважається еталоном в ефективному використанні енергії серед країн ЄС. За наступні роки був напрацьований величезний досвід і технології вирішення енергетичних проблем, якими датські компанії готові поділитися з Україною.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5301
Теплоізоляція