Виробництво і продаж повітропроводів від ТОВ «Вент-Сервіс».

Група компаній «Вент-Сервіс» оголошує про оптимізацію бізнес-процесів.
Ярослав Обозний, директор ТОВ «ТД Аеростар»: «Ми динамічно розвиваємося, що відбивається на збільшенні кількості клієнтів, запитів, замовлень і відвантажень. У 2012 році спостерігається значне збільшення великих об'єктів, з якими працює наша компанія. Для всіх клієнтів ми хочемо надавати виключно високоякісне обслуговування, професійну консультацію, швидку обробку замовлень. Для цього було прийнято рішення про розмежування напрямів і чіткої спеціалізації ».
Напрям «Повітропроводи» передається висококваліфікованим фахівцям-виробникам даного напрямку в компанії ТОВ «Вент-Сервіс». Для всіх клієнтів зберігаються комерційні умови і місце відвантаження: м. Київ, пр. Відрадний 95-Е. Відтепер весь документообіг і відповідальність за ведення замовлень буде здійснюватися від імені ТОВ «Вент-Сервіс».
«Завдяки найсучаснішому обладнанню компанія ТОВ« Вент-Сервіс »виробляє круглі і прямокутні повітропроводи, фасонні вироби з оцинкованої та нержавіючої сталі високої якості. Виробництво обладнане автоматичними лініями і дозволяє виробляти до 40 000 м2 виробів на місяць. Вигідне розташування виробничого підприємства дозволяє прискорити процес відвантаження готових виробів і заощадити нашому клієнтові, як час, так і гроші на транспортні витрати », - Анцупов Сергій Миколайович, директор ТОВ« Вент-Сервіс ».
Переорієнтувавши модель роботи на фахівців виробничої компанії, компанія «Вент-Сервіс» здатна в найкоротші терміни обробляти всі запити, включаючи нестандартні рішення. Багаторічний досвід роботи фахівців компанії в галузі проектування та виготовлення виробів з листового металу разом з передовими технологіями, впровадженими на підприємстві, дозволяє вважати компанію ТОВ «Вент-Сервіс» одним з лідерів на ринку вентиляції і кондиціонування Україні.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 63 813 3757
Показати телефон+380 44 594 7108
Ідентифікатор: 5295
Теплоізоляція