28 послів Євросоюзу відвідали Danfoss

19 квітня головний офіс Danfoss в Данії відвідали посли 28 країн-учасниць Європейського Союзу. Метою візиту було ознайомлення зі стратегією роботи компанії в напрямку енергозбереження, її інноваційними енергетичними рішеннями, а також методами збереження клімату та екології планети.

«Євросоюз просуває Директиву енергоефективності, за допомогою якої Європа зможе використовувати енергію на 20% ефективніше до 2020 року. І ця зустріч дала можливість продемонструвати величезний потенціал енергоефективних рішень Danfoss », - зазначила Маркела Дедопулус, віце-президент з корпоративних комунікацій Danfoss.

Візит послів відбувся в рамках головування Данії в Раді ЄС. Кожні шість місяців відбувається ротація серед країн-учасниць союзу на пост Голови ЄС, і з початку 2012 року Євросоюз очолює Данія. Danfoss Heating Solutions є одним із спонсорів головування. Зокрема, в трьох будівлях в Данії, де засідають європейські політики, встановлено терморегулятори living by Danfoss.

Крім послів ЄС, в штаб-квартирі Danfoss побували також журналісти та клієнти. В Норборге були присутні представники 33 держав. Це рекордна кількість країн, які відвідали Danfoss з 1980 року, коли компанія організувала міжнародну конвенцію для торгових представників усіх країн, де є офіси Danfoss.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5234
Теплоізоляція