Шістнадцята міжнародна спеціалізована виставка `КОМФОРТ-2012`

З 22 по 24 лютого 2012 року відбудеться шістнадцята Міжнародна спеціалізована виставка `Комфорт-2012`. Організатор виставки Львівська торгово-промислова палата. У фокусі уваги виставки `Комфорт` – технології енергозбереження, альтернативна й відновлювальна енергетика, екологічні технології, опалення, водопостачання та водовідведення, кліматизація. Ці тематики з кожним роком стають все більш актуальними для вдосконалення комфортних умов житлових та комерційних приміщень, а також ощадливого споживання сировини й енергії.
Виставка `Комфорт` це місце зустрічі представників влади, бізнесу, науки та громади. Проведення виставки сприяє живому спілкуванню фахівців, обміну знаннями, думками, інноваційними ідеями, технологіями та проектами.

Тематика виставки `КОМФОРТ-2012`:
Енергоефективність
Альтернативна та відновлювана енергетика
Екологічні технології
Опалення
Кліматизація
Водопостачання та водовідведення
Ізоляція
Пасивний будинок

Спеціалізовані експозиції виставки
`ЕКОдім`: енергоощадне пасивне будівництво; відновлювані джерела енергії; екологічні матеріали і технології; термореновація і біоенергетика житла.
`Дерев’яне домобудування`: проектування і будівництво дерев’яних споруд; матеріали, обладнання, інструмент; засоби захисту деревини; системи опалення на відходах деревини.

У програмі роботи виставки:
Міжнародна науково-практична конференція `Екологічні технології та інновації. Пасивний будинок`, а також науково-практичний семінар `Екологія. Економія. Комфорт`.

Місце проведення
Вул. Коперника,17 (Палац мистецтв) Львів, Україна.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5052
Теплоізоляція