MASTER XL5 - новий інфрачервоний нагрівач повітря від Master Climate Solutions

Реагуючи на потреби ринку, Master Climate Solutions розширило асортиментну лінійку інфрачервоних рідкопаливних нагрівачів повітря, представивши новинку - XL5 (17 кВт) на додаток до вже існуючої моделі XL9 (43 кВт).
Інфрачервоні рідкопавливні нагрівачі з моменту появи на ринку користуються дуже великим попитом, завдяки високій ефективності і надійності. Теплове випромінювання забезпечує 100% ККД - тепло направлене безпосередньо на об`єкт. Більш того, відсутній повітряний потік, а, отже, ніяких шкідливих домішок не потрапляє в атмосферу, що є важливим чинником у ряді застосувань.
XL9 (43 кВт) став хітом продажів у Великобританії, Франції та Іспанії, де дана модель застосовується у виробничих цехах, у складських приміщеннях, логістичних центрах, на будівельних майданчиках, а також у сільськогосподарській сфері. XL 9 успішно працює на напіввідкритих просторах, наприклад, у виставкових наметах і павільйонах, відкритих сценах під час проведення концертів тощо Модель XL 5 (17 кВт) є ідеальним рішенням для застосування в усіх випадках, коли застосування XL 9 (43 кВт) є
Невиправданим (виявляється занадто потужним нагрівачем) для даного об`єкта.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5006
Теплоізоляція