Акцію завершено
Монтаж найефективніших систем опалення. Осіння акція!
ТОВ Барракуда
Котедж 300 м кв. Низькотемпературна система опалення на гібридному тепловому насосі BUDERUS LogathermWPL17 ARB (повітряний тепловий насос 17 кВт і газовий конденсаційний котел 35 кВт). Функції теплового насоса - опалення, охолодження будинку влітку, нагрів зовнішнього басейну, гаряче водопостачання, циркуляція. Враховуючи тарифи користувача з електрики і газу, система автоматично вибирає теплогенератор забезпечує більшу економічність. Управління системою через інтернет.

Монтаж найефективніших систем опалення. Осіння акція!

Осіння акція на професійний монтаж найефективніших систем опалення, з мінімальною вартістю опалення будинку.
Сучасна система опалення - це єдиний комплекс опалювального обладнання та автоматики, який забезпечує максимальну ефективність роботи і високий рівень комфорту.
Така система опалення дозволяє жити в будинку з задоволенням.
Ми встановлюємо високоефективні теплогенератори які забезпечать мінімальну вартість опалення саме у Вашому випадку: газові конденсаційні котли, піролізні і пелетні твердопаливні котли, електрокотли з модуляцією потужності, геотермальні, повітряні та гібридні теплові насоси, геліосистеми.
Надається робоча, випробувана і налаштована система опалення, c гарантійним та сервісним обслуговуванням, а також післягарантійної підтримкою на весь період експлуатації. Весь комплекс послуг від проектування, монтажу, обслуговування і сервісу - з одних рук, що гарантує довгу і надійну роботу системи.
В рамках акції до 13.10.2019 р збільшені знижки на всі групи обладнання, розрахунок технологічного проекту - безкоштовно, гарантійний термін на монтажні роботи - 2 роки. Запрошуємо оглянути діючі системи опалення Вашого формату. Працюємо на ринку систем опалення з 1996 року, встановлено понад 600 систем. Подробиці на сайті компанії.
Акція діє на території Києва та Київської області
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 799 5377
Терміни проведення акції №8893: 10 вересня — 13 жовтня 2019
Теплоізоляція