Акцію завершено
Комплект підключення радіаторів в подарунок *.
Чирик Олександр
У період з 01 по 25 червня 2018 року, на будь-які, куплені вами 10-ть секцій біметалевих радіаторів ТМ Алтермо, ви отримаєте "Комплект підключення секційних радіаторів Suntermo" - в подарунок! **

Комплект підключення радіаторів в подарунок *.

У нас, для Вас, чудова новина! Чергова, своєчасна і корисна акція від компанії «Офіційний дистриб'ютор Алтермо в Харкові».

Період тривалих свят і вихідних позаду. Час бізнесової активності і відкладених справ, настав. Якщо ви, ще тільки плануєте замінити старі батареї в квартирі або прийняли рішення встановити сучасні біметалічні радіатори в нову систему опалення, значить ця новина, буде вам цікава.

Не секрет, що виробники секційних радіаторів, не комплектують свою продукцію додатковими аксесуарами, такими як комплекти підключення і кріпильні кронштейни, які вкрай необхідні для підключення цих же радіаторів. І якщо кронштейнів, буває багато різних видів і призначень, то набори підключення, як правило, універсальні і підходять для роботи, як з алюмінієвими, так і з біметалічними радіаторами. Різниця тільки в діаметрі підключення (1/2 "або 3/4") і виробника.

Проявляючи турботу про наших клієнтів, ми пропонуємо, не тільки високоякісні біметалічні радіатори Алтермо, а й можливість отримати «Комплект підключення радіаторів» - 1/2 "або 3/4" в подарунок *. Це дозволить вам, заощадити на покупці такого потрібного товару.

З 01 по 25 червня 2018 року, компанія «Офіційний дистриб'ютор Алтермо в Харкові», пропонує Вам стати учасником акції "Комплект підключення радіаторів в подарунок" *.

Як це працює?

У період проведення акції, а саме з 01 по 25 червня 2018 року, кожен покупець, який на нашому сайті купить 10-ть секцій біметалевих радіаторів Алтермо (будь-якої моделі), отримає в подарунок - Комплект підключення радіаторів, діаметром 1/2 "або 3/4" (на вибір) **. Доставку куплених радіаторів, ви можете узгодити з нашим менеджером.

Ви так само можете купити біметалічні радіатори ТМ Алтермо і отримати такий комплект підключення в подарунок *, в магазині "теплотехніка" (магазин-партнер), який знаходиться за адресою: м Харків. вул. Різдвяна, 21 (навпроти Благовіщенського собору).

Акційні радіатори, вже чекають на Вас!

Не пропустіть можливість отримати свій подарунок * і заощадити на покупці.

* Під подарунком, мається на увазі можливість придбати даний комплект за 1 гривню.

** один комплект на кожні, куплені, 10-ть секцій біметалевих радіаторів Алтермо.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Моб.:
Показати телефон+380 68 649 9465
Терміни проведення акції №8582: 01—25 червня 2018
Aquatherm Kyiv 2024