Акцію завершено
Акція! Твердопаливний котел Marten Base MB 12 кВт, 4950 грн. Безкоштовна доставка до будинку.

Акція! Твердопаливний котел Marten Base MB 12 кВт, 4950 грн. Безкоштовна доставка до будинку.

Акція!
Стара ціна 5600 грн., нова ціна 4950 грн., діє до 15 вересня до закінчення акційних товарів на складі. Економія становить 650 грн. + безкоштовна доставка до будинку, а не на склад нової пошти. Купити твердопаливний котел, який стане незамінним помічником у створенні комфортної обстановки і забезпечення тепла в приміщенні можна в інтернет магазині. Він призначений для обігріву будинку площею до 120 квадратних метрів. Установка котла – хороший вибір, а також чудова альтернатива електричному і газовому обладнанню. В якості палива може виступати дерево, тріска, тирса, вугілля, антрацит, брикети, пелети та ін.

Коли приходить час замінити старий газове обладнання на сучасний і економічний аналог, споживачі вибирають твердопаливний котел Marten Base, що функціонує на різних джерелах енергії.

Твердопаливний котел MARTEN BASE – пристрій, який допоможе обігріти ваш будинок, промислове приміщення, значно заощадить матеріальні засоби та енергоресурси. Теплообмінник з міцної сталі виготовлений на сучасному обладнанні з застосуванням технології, яка дозволяє зробити сполучні зварні шви надійними. У котла є сталеві водяні колосники і верхній теплообмінник, який зроблений з горизонтального виступу і труби, що наповнюється теплоносієм. Оснащений двома дверцятами – нижній і верхній. Перша служить для очищення котла від золи, а також для доступу до механічного регулятора тяги. Через верхню - здійснюється завантаження палива. Розташована вона під нахилом, для того, щоб зручніше було закладати дрова. Котел оброблений ефективним теплоізоляційним шаром, який запобігає втратам тепла. На задньому вихід димоходу є шиберна заслінка, з допомогою якої регулюється тяга в димоході.

Головні особливості котла – це використання якісної сталі товщиною 3 мм Теплообмінник оснащений охолоджуваними колосниками. З його придбанням, споживачі знаходять енергонезалежність, так як на обладнанні повністю відсутня автоматика і електроніка. До нього можна підключати механічний регулятор температури і автоматики з вентилятором. Маючи доступну ціну, він відрізняється високою якістю. Володіє високим коефіцієнтом корисної дії. Деякі з моделей Marten Base випускаються з наявністю варильної плити або чавунної плитки для варіння їжі. Режим роботи котла буде прямо залежати від закладки палива, температури на вулиці і бажаної температури в опалювальному приміщенні. Твердопаливний котел Marten Base українського виробництва – це відмінне джерело обігріву для середніх приміщень з потужністю 12, 15 і 17 кВт.

Переваги котлів серії MARTEN BASE

Простота і надійність
Термін служби 10 років
Висока якість збірки і зварювальних швів
Порошкове фарбування
Можливість підключення механічного регулятора тяги RT 3
Відсутність електроніки та автоматики, що забезпечує повну незалежність від інших джерел живлення
В умовах економічної кризи краще співвідношення ціни та якості!
Котлова сталь товщиною 3 мм
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 96 274 XX XX +380 96 274 9178
Тел.:
+380 96 274 XX XX +380 66 945 7671
Терміни проведення акції №8278: 01—15 вересня 2017
Теплоізоляція