Акцію завершено
Кожному покупцю подарунок для чищення котла
Володимир Віфлянцев
Подарунок кожному покупцю - комплект для чищення котла

Кожному покупцю подарунок для чищення котла

З 8 березня до 8 квітня ТОВ "Стропува-Україна" проводить акцію - кожному покупцю котла STROPUVA - набір для чищення котла в подарунок.
Комплект для чищення складається з:
- Щітка діаметром 40 мм для чищення котла у важкодоступних місцях, а саме між резервуаром для нагріву повітря і внутрішнім циліндром теплообмінника. Це простір, що знаходиться зверху "серпів" з часом забруднюється і для уникнення зниження ККД вимагає чистки.
- Гнучка ручка для щітки зі стандартним різьбовим з'єднанням для полегшення доступу до різних частин теплообмінника.
- 10 кілограмових пакетів засобу для догляду за котлами і трубами SPALSADZ, яке є каталізатором, сприяє повному спалюванню сажі і смолянистих речовин. Використовується в якості добавки до твердого палива.
1-2 кг каталізатора SPALSADZ на 1 тонну палива при систематичному використанні призводить до повного знищення відкладень в котлі і економії палива до 20%. Також це сприяє збільшенню терміну служби і підвищенню ефективності роботи системи опалення.
Завдяки застосуванню SPALSADZ, проходить повне вигорання сажі і коксового дріб'язку, видалення вогнетривких вуглеводнів, окису вуглецю (окислюється до двоокису вуглецю). Це, в свою чергу, призводить до зміни складу і властивостей шару відкладень, який стає менш щільним і осідає. А новий шар відразу ж вигорає і залишає стінки котла чистими. Відомо, що кожен міліметр осаду на стінках котла підвищує витрати палива на 10%.
В результаті, скорочуються роботи по очищенню котла. Вам потрібно буде тільки видаляти золу з задньої частини котла. Відпадає необхідність чистити стінки котла, нагрівальні елементи.
Застосування:
Порошок Spalsadz насипається на паливо (або можна загорнути його в папір і покласти в топку) в таких пропорціях: 1 - 2 столові ложки (близько 20 г) порошку на кожні 10 кг палива. Залежно від типу палива можна використовувати засіб через кожен третій розпал. Про ефективність процесу і правильність дозування свідчить молочний колір диму.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 44 599 XX XX +380 44 599 3366
Моб.:
+380 44 599 XX XX +380 97 799 3366
Терміни проведення акції №7624: 08 березня — 08 квітня 2016
Теплоізоляція