Акцію завершено
Професійний монтаж теплових насосів. Зимова акція
ТОВ Барракуда
Будинок 340 кв.м. Модернізація системи опалення на підлоговому котлі, з великою витратою газу. Встановлено високоефективний повітряний тепловий насос ZUBADAN Mitsubishi Electric 23 кВт з функціями опалення та гарячого водопостачання. Повітряний тепловий насос застосовується як основний теплогенератор до температури зовнішнього повітря - 15 С, після чого відбувається автоматичне перемикання на газовий ко Середньорічний COP теплового насоса більше 3. Монтажні роботи з модернізації - дві доби

Професійний монтаж теплових насосів. Зимова акція

Зимова акція на професійний монтаж найефективніших систем опалення - систем на геотермальних теплових насосах, з постійно високим коефіцієнтом перетворення COP 4-5. Ми не прив'язані до конкретного виробника і встановлюємо кращі геотермальні теплові насоси, які забезпечать найвищий ефект застосування саме у Вашому випадку: NIBE (Швеція), OCHSNER (Австрія), VIESSMANN, VAILLANT (Німеччина)
- Монтаж високоефективних систем опалення на повітряних теплових насосах, які забезпечують компроміс, високого коефіцієнта перетворення, в основній температурній зоні нашого регіону, і більш демократичною вартістю. Середньорічний COP 3-3.5 Застосовуються кращі зразки повітряних теплових насосів, залежно від поставлених завдань, виробництва MITSUBISHI ZUBADAN (Японія), BUDERUS (Німеччина), OCHSNER (Австрія).

У рамках акції до 13.01.16 знижені ціни на бурові і монтажні роботи, збільшені знижки на всі групи обладнання, розрахунок технологічного проекту - безкоштовно, повернення грошей за ліквідні залишки. Надається робоча, налагоджена система опалення з сервісним, гарантійним і післягарантійним обслуговуванням. Все від проектування, монтажу, налагодження, сервісу та експлуатаційного супроводу - з одних рук, що гарантує надійну роботу системи на довгі роки.

Досвід роботи з 1996 року, більше 30 встановлених геотермальних теплових насосів різної потужності, включаючи каскадні системи з декількох насосів. Запрошуємо оглянути діючі системи опалення на теплових насосах різної потужності.

Акція діє на території України. Детальніше на сайті компанії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 799 5377
Терміни проведення акції №7505: 11 грудня 2015 — 13 січня 2016
Теплоізоляція