Ціни знижено! Якість стала доступнішою! Компанія "Тепловінер". Твердопаливні котли СЕТ та ГРІНБЕРНЕР від українського виробника
Тепловіннер
Котел СЕТ 20 кВт с ручной подачей топлива - бытовой отопительный водогрейный твердотопливный стальной котел, предназначенный для отопления индивидуальных жилых, дачных домов. Сталь 5 мм. Универсальный, работает на любых видах топлива: дрова, уголь, пеллеты, брикеты, отходы древесины. Длительного горения (на одной загрузке от 8 до 12 ч.). В конструкции используется запатентованный трубчатый теплообменник с сертифицированной котловой стали, дает повышенный показатель КПД (более 90%)

Ціни знижено! Якість стала доступнішою! Компанія "Тепловінер". Твердопаливні котли СЕТ та ГРІНБЕРНЕР від українського виробника

Котел СЕТ 20 кВт з ручною подачею палива – всього 18400 грн*

Котел ГРІНБЕРНЕР 14 кВт з ручною подачею палива – всього 7200 грн**

* Котел СЕТ 20 кВт з ручною подачею палива - побутовий опалювальний водогрійний твердопаливний стальний котел, призначений для опалювання індивідуальних житлових, дачних будинків. Сталь 5 мм. Універсальний, працює на будь-яких видах палива: дрова, вугілля, пелети, брикети, відходи деревини. Тривалого горіння (на одній загрузці від 8 до 12 год.). У конструкції використовується запатентований трубчастий теплообмінник із сертифікованої котлової сталі, що дає підвищений показник ККД (більше 90%) і відсутність зон закипання. Котли працюють за принципом двоступеневого спалювання (напів-піроліз). Продукція сертифікована. Надаємо повний пакет документів.
В комплект входить: котел, група безпеки, пульт управління, документація, засоби чистки!

**Котел ГРІНБЕРНЕР 14 кВт з ручною подачею палива. Призначений для обігріву приміщень площею: 50-150 м кв. Виготовлений з високоякісної сталі 4 мм. У конструкції використовується комбінований теплообмінник (труби і пластини) з котельної сталі. Кожух котла також є теплообмінником! Котел працює на різних видах твердого палива: дрова, вугілля, палети, відходи деревини, торфобрикети. Тривалість роботи на одному завантаженні 4-8 ч. ККД котла: 80-85%. Простий у використанні. Тривалий строк експлуатації. Енергонезавісім, працює без прив'язки до електрики. Укомплектований: засобами чистки, механічним терморегулятором чеського виробництва. Конструкція котла забезпечує безперебійну роботу навіть в несприятливих умовах.
Не знаєте, як обрати твердопаливний котел, необхідний саме Вам – пропонуємо скористатися нашим калькулятором для швидкого підбору необхідного твердопаливного котла:
Виникли запитання – завжди раді на них відповісти!
Наші менеджери нададуть детальну консультацію у будь-який час:
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 50 631 XX XX +380 50 631 3147
Моб.:
+380 50 631 XX XX +380 67 582 9652
Терміни проведення акції №7434: 24 вер. 2015 р.
Теплоізоляція