Акцію завершено
Монтаж економічних систем опалення. Осіння акція
Барракуда
Дом 400 кв.м. Экономичная комбинированная система отопления на конденсационном котле BUDERUS GB112 60 кВт (относительный КПД 109%, горелка с модулируемой мощностью, погодозависимая теплогенерация), водонагревателе 200л, погодозависимой автоматике Logamatic 4121, дублирующих электрических котлах KOSPEL по 24 кВт. Возможна работы системы от электрокотлов во время низких тарифов на электроэнергию.

Монтаж економічних систем опалення. Осіння акція

Осіння акція на професійний монтаж економічних систем опалення, із застосуванням високоефективних котлів, сучасної автоматики, комплексу заходів підвищують економічність системи опалення. Застосовуємо ефективні теплогенератори з високим ККД:
- Газові одноконтурні та одноконтурні конденсаційні котли
- Твердопаливні піролізні і пелетние котли
- Електрокотли з плавним регулюванням потужності
- Геотермальні і повітряні теплові насоси геліо системи
Максимальна економічність системи опалення досягається комплексом заходів:
- Застосуванням комплектів обладнання, спеціально розроблених для спільної роботи з максимальною ефективністю
- Застосуванням погодозалежною автоматики забезпечує вироблення одно стільки тепла котлом, скільки потрібно системі при даній погоді
- Застосуванням дублюючого котла на іншому виді палива, перемикаючись на який нам дозволить залишитися в низькому тарифі по газу, і т. Д. Надається робоча випробувана і налагоджена система опалення, c гарантійним та сервісним обслуговуванням, а також післягарантійної підтримкою на весь період експлуатації. Весь комплекс послуг від проектування, монтажу, обслуговування і сервісу - з одних рук, що гарантує довгу і надійну роботу системи.
У рамках акції до 20.09.15 збільшені знижки на всі групи обладнання, розрахунок технологічного проекту - безкоштовно, гарантійний термін на монтажні роботи - 2 роки, повернення грошей за ліквідний залишок матеріалів. Запрошуємо оглянути діючі системи опалення Вашого формату. Працюємо на ринку систем опалення з 1996 року, встановлено більше 600 систем. Подробиці на сайті компанії.
Акція діє на території України
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 799 5377
Терміни проведення акції №7368: 20 серпня — 20 вересня 2015
Aquatherm Kyiv 2024