Акцію завершено
Монтаж економічних систем опалення. Літня акція
ТОВ Барракуда
Дом 320 кв.м. Экономичная комбинированная система отопления на конденсационном котле BUDERUS GB112 42кВт, дублирующем шести ступенчатом электрическом котле KOSPEL, водонагревателе Logalux SU W 200л, погодозависимой автоматике Lagomatic 4121. Экономичность за счет: низкотемпературная система отопления, высокий КПД и погодозависимая теплогенерация конденсационного котла, погодозависимое управление и программирование контуров отопления, возможность оставаться в низких тарифах по газу, электричеству

Монтаж економічних систем опалення. Літня акція

Літня акція на професійний монтаж економічних систем опалення, із застосуванням високоефективних котлів, сучасної автоматики, комплексу заходів підвищують економічність системи опалення. Застосовувані ефективні теплогенератори з високим ККД:
- Газові одноконтурні та двоконтурні конденсаційні котли
- Твердопаливні піролізні і пелетние котли
- Електрокотли з плавним регулюванням потужності
- Геотермальні і повітряні теплові насоси гелио системи
Максимальна економічність системи опалення досягається комплексом заходів: застосуванням комплектів обладнання, спеціально розроблених для спільної роботи з максимальною ефективністю застосуванням погодозалежною автоматики забезпечує вироблення одно стільки тепла котлом, скільки потрібно системі при даній погоді застосуванням дублюючого котла на іншому виді палива, перемикаючись на який нам дозволить залишитися в низькому тарифі по газу і т. д. Надається робоча випробувана і налагоджена система опалення, c гарантійним та сервісним обслуговуванням, а також післягарантійної підтримкою на весь період експлуатації. Весь комплекс послуг від проектування, монтажу, обслуговування і сервісу - з одних рук, що гарантує довгу і надійну роботу системи.
В рамках акції до 17.08.15 збільшені знижки на всі групи обладнання, розрахунок технологічного проекту - безкоштовно, гарантійний термін на монтажні роботи - 2 роки, повернення грошей за ліквідний залишок матеріалів. Запрошуємо оглянути діючі системи опалення Вашого формату. Працюємо на ринку з 1996 року, встановлено більше 600 систем опалення. Подробиці на сайті компанії.
Акція діє на території України
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 799 5377
Терміни проведення акції №7309: 15 липня — 17 серпня 2015

Товари та послуги по акції

Теплоізоляція