Акцію завершено
Монтаж теплових насосів. Літня акція.
ТОВ Барракуда
Дом 200 кв.м. Эффективная система отопления, на геотермальном, инверторном (изменяемая мощность) тепловом насосе NIBE F1245 (Швеция) 10 кВт, с тремя геотермальными скважинами по 70 м. Тепловой насос обеспечивает отопление дома и приготовление горячей воды во встроенном высокоэффективном бойлере 180 л. При необходимости доп. нагрева, включается встроенный электрический нагреватель, с возможностью ограничения максимальной мощности 2/4/6/9 кВт. Есть базовое подключение ТН к сети интернет.

Монтаж теплових насосів. Літня акція.

Літня акція на професійний монтаж найефективніших систем опалення на теплових насосах:
- Монтаж систем опалення максимальної ефективності на геотермальних теплових насосах, з постійно високим коефіцієнтом перетворення COP 4-5. Ми не прив'язані до конкретного виробника і встановлюємо кращі геотермальні теплові насоси, які забезпечать найвищий ефект застосування саме у Вашому випадку: VIESSMANN, VAILLANT, BUDERUS (Німеччина), NIBE (Швеція), OCHSNER (Австрія).
- Монтаж високоефективних систем опалення на повітряних теплових насосах, які забезпечують прекрасний компроміс, високого коефіцієнта перетворення, в основній температурній зоні нашого регіону, і більш демократичною вартістю. Середньорічний COP 3-3.5 Застосовуються кращі зразки повітряних теплових насосів, залежно від поставлених завдань, виробництва MITSUBISHI ZUBADAN (Японія), BUDERUS (Німеччина), OCHSNER (Австрія).
В рамках акції до 31.07.15 знижені ціни на бурові і монтажні роботи, збільшені знижки на всі групи обладнання, розрахунок технологічного проекту - безкоштовно, повернення грошей за ліквідні залишки. Представляється робочий, налагоджена система опалення з сервісним, гарантійним і післягарантійним обслуговуванням. Все від проектування, монтажу, налагодження, сервісу та експлуатаційного супроводу - з одних рук, що гарантує надійну роботу системи на довгі роки. Досвід роботи з 1996 року, більше 30 встановлених геотермальних теплових насосів. Запрошуємо оглянути діючі системи опалення на теплових насосах різної потужності. Акція діє на території України.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 799 5377
Терміни проведення акції №7295: 02—31 липня 2015

Товари та послуги по акції

Теплоізоляція