Акцію завершено
Монтаж економічних систем опалення. Осіння акція
ТОВ Барракуда
Комбинированная система отопления на конденсационном котле BUDERUS GB112 60 кВт, водонагревателе 200л, погодозависимой автоматике Logamatic 4121 (пакетное предложение), дублирующих электрических котлах KOSPEL по 24 кВт Возможность работы системы отопления как от электрокотлов, подключенных от трехтарифного счетчика, так и от газового конденсационного котла. Периодическое использование электрокотлов, позволяет контролировать расход газа, не допуская переход на более дорогие тарифы.

Монтаж економічних систем опалення. Осіння акція

Осіння акція на професійний монтаж економічних систем опалення, з застосуванням високоефективних котлів та сучасної автоматики:
- Газових одноконтурних і одноконтурних конденсаційних котлів
- Твердопаливні і піролізних котлів
- Електрокотли з плавним регулюванням потужності
- Геотермальними, повітряних теплових насосів і сонячних колекторів
Максимальна економічність системи опалення досягається комплексом заходів: застосуванням комплектів обладнання, спеціально розроблених для спільної роботи з максимальною ефективністю застосуванням погодозалежною автоматики забезпечує вироблення одно стільки тепла котлом, скільки потрібно системі при даній погоді застосуванням дублюючого котла на іншому виді палива, перемикаючись на який нам дозволить залишитися в низькому тарифі по газу і т. д. Надається налаштована система опалення, з гарантійним та сервісним обслуговуванням, а також післягарантійної підтримкою на весь період експлуатації. Весь комплекс послуг від проектування, монтажу, обслуговування і сервісу - з одних рук, що гарантує довгу і надійну роботу системи.
В рамках акції до 7.12.14 включені знижки на всі групи устаткування, розрахунок технологічного проекту - безкоштовно, гарантійний термін на монтажні роботи - 2 роки, повернення грошей за ліквідний залишок матеріалів. Запрошуємо оглянути діючі системи опалення Вашого формату. Працюємо на ринку з 1996 року. (Ліцензія АБ №515594 від 13.07.2010). Подробиці на сайті компанії.
Акція діє на території України
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 799 5377
Терміни проведення акції №6876: 10 листопада — 07 грудня 2014
Теплоізоляція