Акцію завершено
Монтаж економічних систем опалення. Літня акція
ТОВ Барракуда
Система отопления на конденсационном котле BUDERUS GB112 60 кВт, водонагревателе Logalux SU W 200л, дублирующих электрических котлах KOSPEL по 24 кВт. Автоматика Logamatic обеспечивает погодозависимую выроботку тепла котлом, управление и программирование конурами радиаторов, теплого пола, ГВС, циркуляцией. Система отопления, в низких тарифах по газу, работает от основного газового конденсационного котла, и при необходимости от дублирующих электрокотлов, подключенных от трехтарифного счетчика

Монтаж економічних систем опалення. Літня акція

Літня акція на професійний монтаж економічних систем опалення, із застосуванням високоефективних котлів та сучасної автоматики:
- Газових одноконтурних і одноконтурних конденсаційних котлів
- Твердопаливних і піролізних котлів
- Електрокотлів з ​​плавним регулюванням потужності
- Геотермальних, повітряних теплових насосів і сонячних колекторів
Максимальна економічність системи опалення досягається комплексом заходів: застосуванням комплектів обладнання, спеціально розроблених для спільної роботи з максимальною ефективністю застосуванням погодозалежною автоматики забезпечує вироблення одно стільки тепла котлом, скільки потрібно системі при даній погоді застосуванням дублюючого котла на іншому виді палива, перемикаючись на який нам дозволить залишитися в низькому тарифі по газу і т. д. Надається налагоджена система опалення, c гарантійним та сервісним обслуговуванням, а також післягарантійної підтримкою на весь період експлуатації. Весь комплекс послуг від проектування, монтажу, обслуговування та сервісу - з одних рук, що гарантує довгу і надійну роботу системи.
У рамках акції до 11.08.14 включені знижки на всі групи обладнання, розрахунок технологічного проекту - безкоштовно, гарантійний термін на монтажні роботи - 2 роки, повернення грошей за ліквідний залишок матеріалів. Запрошуємо оглянути діючі системи опалення Вашого формату. Працюємо на ринку з 1996 року. (ліцензія АВ № 515594 від 13.07.2010). Подробиці на сайті компанії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 799 5377
Терміни проведення акції №6666: 08 липня — 11 серпня 2014
Теплоізоляція