Спліт система Ballu BSW-07HN1 серії Olympic

Немає в наявності
Продавець: СОТА-КЛІМА
Спліт система Ballu BSW-07HN1 серії Olympic
Ballu BSW-07HN1 - настінний побутової кондиціонер бюджетної цінової категорії. Встановлюються такі пристрої в невеликих приміщеннях і забезпечують якісний обігрів та охолодження кімнатного повітря.

Особливістю кондиціонера Ballu BSW-07HN1 є не тільки ефективність його основних функцій, але і додаткових опцій. Так, наприклад, він може здійснювати антибактеріальну очистку повітря, в ході якої він знезаражується і очищається від шкідливих вірусів і алергенів. При цьому подається в приміщення повітря стає абсолютно безпечним для здоров'я знаходяться в ньому людей.

Матеріал, з якого виготовлений настінний кондиціонер Ballu BSW-07HN1, повністю екологічний і не принесе шкоди оточуючим. При роботі він не виділяє шкідливих речовин, які можуть якимось чином впливати на здоров'я. Тому купуючи цей пристрій, можна з упевненістю вважати, що він забезпечить здоровий повітрообмін.

Монтаж кондиціонера Ballu BSW-07HN1 також не завдасть клопоту, оскільки він укомплектований усіма необхідними матеріалами. Крім того, кондиціонер Ballu BSW-07HN1 не вимагає дуже частого сервісного обслуговування: Вам необхідно всього лише періодично чистити пристрій від пилу, а також заправляти по необхідності фреоном.

При покупці настінного кондиціонера Ballu BSW-07HN1 Ви отримуєте ряд істотних переваг: економію коштів на придбання та експлуатацію, привабливий дизайн пристрою, безшумна робота, висока продуктивність, додаткові функції, зручність монтажу та ін.

Настінна спліт-система Ballu BSW-07HN1 буде ефективно охолоджувати і обігрівати повітря у Вашому будинку практично цілий рік. Надійність і привабливий дизайн вигідно виділяють дану модель кондиціонерів на тлі схожих моделей інших брендів. Крім того, вартість такого кондиціонера дозволяє придбати його навіть покупцям з обмеженим бюджетом. Тому свіже прохолодне повітря тепер доступний як ніколи. Для невеликих за площею побутових або адміністративних приміщень кондиціонер Ballu BSW-07HN1 стане прекрасним рішенням в питанні повітрообміну.

Звертаючись в салон кліматичної техніки Альтер Ейр, Ви гарантовано отримуєте знижку на настінний кондиціонер Ballu BSW-07HN1, а також можете замовити доставку товару в будь-який регіон України і установку цього пристрою.
Технічні характеристики
Артикул59511
Умови постачання
Доставкадоставка по місту
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 13.01.2015
Додано: 13.01.2015
Ідентифікатор: 59511
Aquatherm Kyiv 2024