Попередньо ізольовані труба діаметр 76/140 (ПЕ, СПІРО)

Немає в наявності
Попередньо ізольовані труба діаметр 76/140 (ПЕ, СПІРО)
ТД Корпорації "Енергоресурс-Інвест" пропонує труби для теплотрас власного виробництва Ø 32 ÷ 1220 мм, а також теплоізольовані елементи для них і комплекти для надійної ізоляції зварних з'єднань.
Основні характеристики:
Діаметр: 32/90 -1220 / 1400мм.
Температура теплоносія: до 162 ° C.
Виробляються як з системою аварійної сигналізації, так і без неї.
* Для магістральних і розподільних тепломереж, прокладених над або під землею, паропроводів підійдуть труби з пінополіуретанової ізоляцією. Труби теплоізольовані для теплотрас та елементи для трубопроводів зі сталі з пінополіуретановою ізоляцією в оболонці металевій або з поліетилену. Діаметр труб становить 32 / 90-1220 / 1400мм, граничний тиск - 2,5 МПа, максимальна t теплоносія 150С включно.
* Як для над -, так і підземної прокладки трубопроводів підходять труби теплоізольовані для теплотрас від ТД Корпорації Енергоресурс-Інвест діаметром від 219/315 до 1220 / 1400мм і елементи зі сталі з теплоізоляцією з пінополіуретану, захищені зсередини від корозії за допомогою спеціального покриття. Максимум тиску - до 2,5 МПа, t теплоносія -120С.

Вспінення поліуретану за допомогою циклопентану!

Починаючи з 2007 року першими в країнах СНД фахівці Енергоресурс-Інвест стали застосовувати інноваційне вспінення поліуретану з використанням циклопентана, зазвичай для цього застосовують вуглекислий газ і "м'який" фреон. Перевага методу - спінений таким чином поліуретан відрізняється меншим показником теплопровідності, а також чудовим зчепленням (адгезію) і стабільними теплоізоляційними властивостями протягом усього періоду експлуатації, який становить понад 30 років.

Також пропонуємо теплоізольовані елементи:

Коліна - використовуються для повороту теплотраси, а також для компенсації, мають різний градус повороту.
Трійники - встановлюються для відгалужень від основної труби, виготовляються в трьох видах: прямі, кутові, паралельні.
Нерухомі опори - ставляться для фіксації трубопроводів в конкретно обраному місці.
Ковзні опори - слугують для опори трубопроводів на будівельні конструкції.
Напрямні опори - монтуються для забезпечення осьових переміщень трубопроводів
Переходи - застосовуються для зміни діаметра по ходу теплотраси.
Сильфонні компенсатори - призначені для компенсації температурного подовження прямолінійних ділянок трубопроводів теплових мереж

Нашу продукцію знають в Україні, Росії, Білорусії, Молдавії, Польщі, Болгарії, Румунії, Голландії, Латвії, Данії, Чехії, в країнах колишньої Югославії.

Ви можете в телефонному або електронному режимі звернеться до наших фахівців за додатковою інформацією, а при необхідності комплект інформаційно-технічної документації Вам буде спрямований поштою.

Партнерські ціни прораховуються в індивідуальному порядку!
Технічні характеристики
Артикул96211
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 24.11.2017
Додано: 24.11.2017
Ідентифікатор: 96211
Aquatherm Kyiv 2024