Гофротруба

Немає в наявності
Продавець: Віта Клімат
Гофротруба
Основні переваги:

Довговічність: Термін служби підводки - не менше 20 років. Гарантійний термін 10 років з дня продажу за умови дотримання правил монтажу та експлуатації.
Гнучка підводка поєднує в собі пластичність і жорсткість у відношенні до зовнішніх і внутрішніх механічних впливів (не боїться гідроудару).
Підводка дуже легко гнеться без яких пристроїв, не порушуючи свого прохідного перерізу, не викликаючи мікротріщин і механічних напруг в металі.
Підводка виготовляється з гнучкої високолегованої полірованої сталевої стрічки (виробництво - Ю. Корея), тому вона не піддається корозії і на її стінках не затримуються осадові матеріали. Гайки комплектуються фторопластовими прокладками, що володіють низькими значеннями зносу, стійкістю до дії різних агресивних середовищ, атмосферо-і корозійностійкої, прокладки не горючі або самозагасають при загорянні, мають дуже високу нагревостойкостью (до 300 ° С).
Гнучка підводка не боїться «розморожування » в зимовий час, відігрівається як звичайні сталеві труби.
Змонтована підводка для питної води не вимагає спеціального очищення і готова відразу ж до застосування.
Гофра труби сама компенсує лінійні розширення і стиснення під циклічним впливом температур, тому не вимагає спеціальних заходів для їх компенсації.
Гнучку підводку дуже легко монтувати в обмежених умовах, на її монтаж йдуть лічені хвилини, при високій надійності та якості робіт.
Підводка зберігає надану їй форму.
Технічні характеристики
Артикул38663
Умови постачання
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 28.04.2015
Ідентифікатор: 38663
Aquatherm Kyiv 2024