Повітряний клапан для внутрішньої каналізації, D 110, 50, Інтерпласт

Немає в наявності
Продавець: Інтерпласт
Повітряний клапан для внутрішньої каналізації, D 110, 50, Інтерпласт
У наявності повітряні клапана власного виробництва з номінальним діаметром 110, 50 мм.
Упакування - ПЕ мішок та гофроящик.
Колір - сірий.
Повітряний клапан заміняє традиційні вентиляційні труби, що встановлюються на вертикальних стояках. Клапан дозволяє закінчувати каналізаційний стояк усередині будинку, що заощаджує матеріали й засоби.
При атмосферному тиску або невеликому надтиску в каналізаційній мережі клапан закритий і перешкоджає виходу в приміщення неприємних запахів, шкідливих газів. У момент розрідження тиску в системі, наприклад, після змиву унітаза, клапан автоматично відкривається, подаючи в систему повітря до моменту вирівнювання тиску.
Повітряний клапан установлюється вище місця приєднання верхнього приладу на каналізаційному стояку. Також їх використають для місцевої аерації (наприклад, раковин, унітазів і ін.), де велика витрата стічної рідини може привести до створення вакууму (усмоктуванню води з гідрозатвора сифонів).
Повітряний клапан на вертикальному стояку встановлюють на горищі або в інших приміщеннях (туалетах, ванних і ін.), де до клапана буде забезпечене безперебійне надходження повітря й легкий доступ під час технічного огляду.
Не вимагає ремонту й періодичного обслуговування.
Технічні характеристики
Артикул27152
Умови постачання
Доставкадоставка по регіону
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 25.07.2012
Ідентифікатор: 27152
Теплоізоляція