Труби Rehau

Немає в наявності
Продавець: ФеКо
Труби Rehau
Труби Rehau надзвичайно популярні не тільки в Україні, а й в усьому світі. Популярність труб Рехау (поліпропіленових rautitan flex, металопластикові та із зшитого поліетилену rautitan flex) пояснити досить просто - вони володіють воістину унікальними властивостями.

Основні переваги труб Rehau
міцність
стійкість до перепадів температур
абсолютна безпека для здоров'я людини, так як для виготовлення зшитого поліетилену і поліпропіленових виробів використовуються виключно безпечні матеріали
стійкість до корозії

Труби із зшитого поліетилену Rehau Rautitan flex, варто відзначити ще «ефект пам'яті», здатні після деформування до повного відновлення форми і всіх характеристик. Особливо цінним така якість буде при укладанні теплих підлог. Хоча ви можете вибрати і поліпропіленові труби, які також не підведуть вас і показують такі ж якісні характеристики. У нас ви зможете вигідно придбати всі варіанти обладнання від цієї провідної компанії.

Для теплих підлог також призначені труби Rehau, які були розроблені саме для цієї мети. Вони не бояться перегинів і різного роду заламувань, а викласти з них абсолютно будь-який малюнок дуже просто і зручно, що спрощує процес монтажу. Крім того Rehau мають такі переваги:

особливу гнучкість
високий рівень тепловіддачі
мінімальний термін укладання

Всі перераховані достоїнства і досить прийнятна ціна труб Rehau (поліпропіленових, металопластикових Rautitan, із зшитого поліетилену і ін.) робить їх номером один. У нас ви зможете замовити недорого універсальні труби Рехау для систем опалення (Rautitan Pink) і водопроводів (Rautitan His), а також решту продукції компанії з оперативною доставкою.
Технічні характеристики
Артикул26455
Умови постачання
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 14.03.2016
Додано: 18.06.2012
Ідентифікатор: 26455
Теплоізоляція