Труби та фітинги HP Trend

Немає в наявності
Продавець: ФеКо
Труби та фітинги HP Trend
З 01.11.2014 року ТОВ ФЕКО є імпортером HP Trend та пропонує вам широкий вибір поліпропіленових труб та фітингів, для розподілу гарячої і холодної води, а також центрального опалення.

Поліпропіленові системи виготовляються з статичного сополімеру (рандом - сополімер типу 3), в варіантах - PN 10, PN 16, PN 20. Даний матеріал володіє відмінною гнучкістю і хорошою стійкістю до дії високого тиску, для розводки гарячої води і систем опалення "тепла підлога". Виробництво труб і фітингів виконується по найсучасніших технологіях використовуючи німецьке, австрійське та італійське обладнання, застосовуючи ультразвуковий контроль товщини стінок.

Переваги поліпропіленових виробів HP trend: термін служби труб до 50 років, екологічна чистота і гігієнічна нешкідливість матеріалу, низький рівень шуму і втрати тиску, мінімальне негативний вплив на навколишнє середовище, низький коефіцієнт температурного розширення, стійкість до внутрішнього надлишкового тиску, герметичність і водонепроникність швів, естетичний вигляд, відсутність токсичності, хороша і швидка свариваемость.

Широкий асортимент HP Trend включає:

- труби PN10, PN16, PN20: STABI, STABI-GLASS (із скловолокном) та NANO
- фітинги: обходи, компенсуючі петлі, коліна, трійники, муфти, крани, заглушки, перехідники та інше.
Технічні характеристики
Артикул25241
Умови постачання
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 14.03.2016
Додано: 12.04.2012
Ідентифікатор: 25241
Aquatherm Kyiv 2024