Твердопаливний пелетний котел Pellets Fuzzy Logic 100 кВт

Немає в наявності
Продавець: УкрСТК
Твердопаливний пелетний котел Pellets Fuzzy Logic 100 кВт
Автоматизовані котли Пеллетс ® Фузі Логік (Kostrzewa) рекомендуються для опалення як побутових, так і невеликих виробничих приміщень. З їх допомогою також здійснюється виробництво гарячої води для побутових і технологічних цілей. Потужність 100 кВт. Рекомендовані для приміщень площею 750-1300 м.кв.

Котли Пеллетс ® Фузі Логік пристосовані для спалювання паливних гранул (пелет), дрібного вугілля, зерна і деревини. Паливо у вигляді гранул засипається в великий резервуар (бункер). Залежно від споживання енергії паливо в бункері забезпечує безперервну роботу котла - від 2 до 10 днів.

• Котел даної моделі може спалювати чотири види палива: деревні гранули (пелети), дрібне вугілля (вугільні гранули), зерно, деревина або традиційне тверде паливо.
• Автоматичний розпал. Котел не використовує режим підтримки горіння. Він автоматично запалює паливо тільки тоді, коли з'являється необхідність в опаленні, за рахунок чого відбувається економія палива.
• Модуляція потужності котла методом Фузі Логік - автоматичне налаштування потужності котла від 10% до 100% залежно від теплової потреби будівлі.
• Лямбда-зонд плавно регулює оберти вентиляторів, контролюючи склад паливно-повітряної суміші в котлі, скорочуючи до мінімуму обсяг викидів окису вуглецю і спалюваного палива. Процес відбувається автоматично з натисканням кнопки "Старт". Заощаджує до 20% палива.
• Два режими роботи:
- Літо - в літній час нагрівається тільки тепла вода (бойлер)
- Погода - працює разом із зовнішнім датчиком і регулятором кімнатної температури. Нагрівання води в радіаторах або опалення підлоги встановлюється автоматично залежно від зовнішньої температури, що додатково економить паливо.
• Котли комплектуються паливним бункером з лівого або правого боку.
Технічні характеристики
Артикул39451
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 27.09.2019
Ідентифікатор: 39451

Інші пропозиції товарів і послуг

Aquatherm Kyiv 2024