Каналізаційна установка Grundfos Sololift2 WC-1

Немає в наявності
Продавець: СантехМайстер
Каналізаційна установка Grundfos Sololift2 WC-1
Канализационная установка Grundfos Sololift2 WC-1 (97775314)
Каналізаційна установка Grundfos Sololift 2 WC 1 з чудовим ріжучим механізмом призначена для збору і відводу стічних і каналізаційних вод. При неможливості відвести стічні води самопливом або вони розміщені нижче рівня каналізації, вам допоможе Грундфос Сололифт2 ВЦ-1.

Каналізаційна станція Грундфос ВЦ1 обладнана ріжучею шестернею з подвійним лезом з загартованого металу гарантує добротність роботи, який легко впорається з туалетним папером і предметами жіночої гігієни. Зовнішнє реле тиску, встановлене зовні бака, дозволяє уникнути забруднення стічною водою під час обслуговування.

Універсальність вхідних і вихідних роз'ємів в пристрої дозволяє нескладно і миттєво здійснювати під'єднання до будь-якої конструкції. Простота обслуговування Grundfos Sololift 2 WC-1 - практична структура дозволяє демонтувати двигун порізно зі станцією, яка збереже ваш час і дозволить швидко і охайно обслуговувати її. Станція грундфос Сололифт2 ВЦ 1 має високонадійну конструкцію бака, яка знижує ризик розколу і витоку в разі виникнення закупорки. Функція зливу дозволяє осушувати бак без розбирання всієї станції. Grundfos Sololift2 WC1 застосовується якщо унітаз змонтований нижче рівня стоку або розташований далеко від магістралі.

Можливі під'єднання: 1 унітаз, 1 раковина (умивальник) або пісуар

Рівень пуску: 72 мм від дна

Рівень зупинки: 52 мм від дна
Технічні характеристики
Артикул97117
Артикул компанії97775314
БрендGRUNDFOS
Вага9 кг
Вага нетто10 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 08.01.2018
Додано: 08.01.2018
Ідентифікатор: 97117
Теплоізоляція