Керамічний димохід PLEWA UNI FU

Немає в наявності
Продавець: Країна Димарів
Керамічний димохід PLEWA UNI FU
Димохід під різні види котлів (газові, твердопаливні) і під будь-який вид пального (мазут або вугілля, брикети Нестрой, Руф, Піні-Кей, пелети). 3-х-шаровий димохід PLEWA UNI FU універсальний. Його задіють в котельнях, також для каміна і лазень. Стабільний по відношенню до займання сажі. Температурний режим до 400 градусів. Керамічна протидіє корозії.

Теплоізоляція в системі димоходу - мінеральна і стійка до високої температури. Глазурована керамічна труба стійка до впливів кислот, вологи. Керамзитобетонні блоки виконують додаткову роль - роль облицювання труби.

Геометричні розміри в системі димоходу щільно з'єднуються один з одним, що в сукупності з простотою збірки і термоустойчивим клеєм, забезпечує надійну герметизацію конструкції, внаслідок чого експлуатаційний термін більше 100 років, гарантований виробником з кілька віковим досвідом виробництва.

Облицьовувався димохід у верхній частині труби, яка виступає над дахом згідно загального дизайну. Оскільки внутрішня труба PLEWA UNI FU універсальна щодо виду палива (газ, вугілля, дерево, мазут), то котел опалення можна вибрати на будь-якому етапі проектування або будівництва будинку.

Димарі підносяться над покрівлею більше звичайного можуть додатково закріплюватися за допомогою нержавіючих стрижнів на різьбі, які протягують в отвори в керамзитобетонних блоках.
Технічні характеристики
Артикул91341
Умови постачання
Доставкабез доставки
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 01.08.2017
Додано: 01.08.2017
Ідентифікатор: 91341
Теплоізоляція