Автономна система каналізації

Немає в наявності
Продавець: Профіпласт СП
Автономна система каналізації
Автономна каналізація «Биосток» - станція для глибокої біологічної очистки стічних вод, призначена для очищення стоків господарсько-побутового призначення і близьких до них за складом виробничих стічних вод.
Принцип роботи станції «Биосток» заснований на методі дріднопузирчасті аерації - процесі насичення води киснем за допомогою пропускання повітря через спеціальну перфоровану мембрану. Процес протікає в спеціальному резервуарі - аеротенках. У рідини знаходяться зважені частинки, на яких розвиваються аеробні мікроорганізми. З цих частинок формується активний мул, який сприятливо впливає на проходження процесів окислення і очищення стічної рідини, поглинаючи містяться в ній органічні речовини і бактерії. Мікроби, поглинені активним мулом, гинуть або стають його активними агентами.
Станція працює безперервно. При використанні додаткового обладнання для обробки осадів стічних вод (стабілізація, зневоднення, ущільнення, знешкодження), оброблені опади можуть бути використані в якості органо-мінеральних добрив, а стічні води - як поливу. Видалення надлишкового мулу рекомендується проводити за допомогою штатного ерліфта не рідше 1 разу на 6 міс.

За бажанням замовника станція «Биосток» може бути укомплектована:
• аеріруемие вхідним фільтром
• датчиком аварійного переповнення
• датчиком пориву мембрани компресора
• дренажним насосом.
Технічні характеристики
Артикул91228
Оновлення: 19.07.2017
Додано: 17.07.2017
Ідентифікатор: 91228
Aquatherm Kyiv 2024