Тепловий насос 9 кВт

Немає в наявності
Продавець: PoolSpa
Тепловий насос 9 кВт
Принцип роботи теплового насоса Tebas BP-85HS-A
Тепловий насос використовує електрику для захоплення тепла і переміщення його з однієї точки в іншу. Він не виробляє тепло.

Циркуляційний насос забираючи воду з басейну подає її на систему фільтрації, після чого вона потрапляє на тепловий насос. У корпусі теплового насоса розташований вентилятор, який всмоктує повітря і направляє його на випарник. Рідкий холодоагент, потрапляючи на випарник, забирає тепло повітря і переходить в форму газу. Після цього теплий газ надходить на компресор. Компресор збільшує температуру газу, після чого гарячий газ проходить через конденсатор. Конденсатор передає тепло від гарячого газу воді басейну, яка циркулює через нагрівач. Нагріта вода повертається в басейн. Охолоджений газ повертається в рідку форму і знову подається на випарник.

Купити тепловий насос високої потужності можна для громадських басейнів. У них встановлюються компресори спірального типу, які більш ефективні.

Використання теплового насоса найбільш раціонально в теплі місяці, так як при температурах нижче 10ºС ККД падає і потужності стає недостатньо для обігріву потрібного обсягу води. Однак, з огляду на той факт, що більшість людей використовують зовнішні басейни в теплу пору року, проблемою це не стане.
Технічні характеристики
Артикул87819
Умови постачання
Доставкабез доставки
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 27.06.2017
Додано: 12.02.2017
Ідентифікатор: 87819
Теплоізоляція