Засіб для відмивки теплообмінників

Немає в наявності
Засіб для відмивки теплообмінників
Миючі розчини на основі засобу «ЛВХ-5.1» застосовуються для видалення карбонатно-кальцієвих, залізо-окисних відкладень і шламу з поверхонь теплообмінного обладнання всіх типів (водний камінь, продукти корозії, молочні забруднення і т. п.), крім оцинкованого обладнання.

«ЛВХ-5.1» рідкий концентрат, що містить активні речовини і диспергатори. На його основі готуються 5-10% миючі розчини шляхом розчинення розрахункової кількості засобу в воді. Для особливо важких забруднень допускається використання розчинів з більшою концентрацією.
Розчин подається в систему і здійснюється його подача до розчинення відкладень. Для економії часу бажаний підігрів циркулюючого розчину. Час циркуляції визначається індивідуально, орієнтовно 2 години

Відпрацьований розчин для промивання зливається в міську каналізацію або подається на очисні споруди промислового підприємства.
«ЛВХ-5.1» є малотоксичним, повністю біорозкладаним хімічним продуктом, а водні розчини на його основі не порушують режиму роботи очисних споруд.
Технічні характеристики
Артикул85755
Вага1 кг
Вага нетто1 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 30.01.2023
Додано: 05.05.2016
Ідентифікатор: 85755

Інші пропозиції товарів і послуг

Aquatherm Kyiv 2024