Сифон для кондиціонера HL138 Hutterer Lechner

Немає в наявності
Продавець: Зорін
Сифон для кондиціонера HL138 Hutterer Lechner
Вбудований сифон для кондиціонера HL138
Вбудований сифон для скидання дренажу від кондиціонерів, вертикальний, DN32, з гідрозатворів і механічним запахозапірающім пристроєм у вигляді змінної касети, з знімається корпусом і з декоративною кришкою з ABS. Приймальне отвір Ш 20 - 32 мм будівельна заглушка, прикріплена до корпусу сифона. Мінімальна глибина монтажу - 60 мм.
• Матеріал вироби: PP / ABS
• Продуктивність, л / сек: 0.15
• З'єднання: Ø 20 - 32mm
• Розмір (DN) / Випуск: DN40
• Додаткова Інформація: Гідрозатвор - 50мм з механічним запахозапірающім пристроєм.
• Вага: 280г
Для чого потрібен сифон для кондиціонера? (Щоб запобігти попаданню запахів з каналізації в періоди коли кондиціонер не використовується)
У яких випадках необхідно встановлювати сифон для кондиціонера? (Коли скидання дренажу відбувається не на вулицю, а в каналізацію)
Чому я не можу обійтися класичним гідрозатворів у вигляді качечки зігнутої з дренажної труби? (Гідрозатвор досить швидко пересихає або ж відбувається "зрив" гідрозатвори при проходженні одноразово великого обьема води в каналізаційному стояку, що є причиною проникнення неприємних запахів з каналізації)
Яким чином встановлювати сифон для кондиціонера і чи можна вбудовувати його в стіну? (Сифон встановлюється в будь-якому зручному для вас місці в проміжку від кондиціонера до каналізації, головне залишати можливість його обслуговування у разі потреби, так само можна вбудувати його в стіну, використовуючи декоративну заглушку в якості ревізійного елемента)
Технічні характеристики
Артикул63659
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 19.09.2018
Додано: 14.08.2015
Ідентифікатор: 63659
Теплоізоляція