Проточні газові водонагрівачі TERMAXI

Немає в наявності
Продавець: Теплокомфорт
Проточні газові водонагрівачі TERMAXI
ТМ Termaxi - це динамічно розвивається бренд теплотехнічного обладнання, який вже має свою історію. Конструктивні рішення, що застосовуються при проектуванні та виробництві обладнання ТМ Termaxi - результат 12-річного досвіду роботи експертів і конструкторів в області теплотехніки. Фахівці нашої компанії оперативно реагують на появу інноваційних технологій виробництва та нових вимог покупців, внаслідок чого продукція ТМ Termaxi - це збалансований продукт з оптимальним співвідношенням якісних характеристик і ціни.

Виробничі потужності ТМ Termaxi розташовані в КНР на одному з найбільших заводів, який спеціалізується на виготовленні теплотехнічного обладнання. На цьому ж заводі випускається устаткування для таких відомих торгових марок як ТМ Whirlpool, Electrolux ТМ, ТМ Zanussi, ТМ Pyramida та ін. Продукція, вироблена цим заводом, експортується в більш ніж 70 країн по всьому світу, включаючи Європу, Північну і Південну Америку, Південно-Східну Азію, Африку, Австралію і Близький Схід. Вся продукція ТМ Termaxi сертифікована згідно провідним міжнародним система: Сучасний ринок теплотехніки перенасичений обладнанням різних виробників, яке відрізняється один від одного зовнішнім виглядом, конструктивним виконанням, умовами експлуатації і т.д. Внаслідок цього, при виборі необхідного обладнання, покупцеві належить розібратися у великій кількості пропозицій і вибрати той єдиний варіант, який повністю задовольнить такі вимоги покупця до товару як: надійність, безпека, зручність експлуатації і, звичайно ж, ціна.

А чи знаєте Ви, що при покупці товарів знаменитих брендів, 30-50% вартості товару Ви платите за логотип на передній панелі обладнання? А менш відомі бренди, часто виробляються на тих же заводах, де і продукція всесвітньо відомих брендів, з використанням однакових технологій та з тих же матеріалів? У підсумку продукція мало відомих брендів нічим не поступається за якістю своїм всесвітньо відомим сусідам по конвеєру, а вартість їх істотно нижче.
Технічні характеристики
Артикул63604
Артикул компанії1490
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 10.10.2020
Додано: 11.08.2015
Ідентифікатор: 63604
Теплоізоляція