Профілактика бойлера

Немає в наявності
Продавець: ТЕХНО Life
Профілактика бойлера
Сучасні бойлери добре зарекомендували себе, як надійні, невибагливі й довговічні побутові прилади. Однак, забувати про своєчасних профілактичних заходах і правильних умовах експлуатації краще не варто. Якщо планується після закінчення дачного сезону довгий час не користуватися пристроєм, то настійно рекомендується відключити бойлер від водопровідної магістралі і злити всю воду з бака. Особливо це стосується неопалюваних взимку приміщень. При замерзанні залишків води в бойлері відбувається розгерметизація внутрішнього бака і порушується його цілісність.

Використання жорсткої водопровідної води провокує поступове утворення накипу на Тене і вапняних відкладень на внутрішній порожнині водогрійного бачка. Звідси випливає, що профілактичний ремонт водонагрівачів полягає в повному розбиранні агрегату з наступною чисткою основних робочих вузлів від продуктів освіти кальцийсодержащих солей. Професіонали сервісного центру "ТЕХНО Life" здатні в стислі терміни провести повну і всебічну високо кваліфіковану діагностику бойлера. Після визначення несправності, майстер з ремонту водонагрівача запропонує вам вибір оптимального і менш витратного способу відновлення колишньої працездатності агрегату.

Головний ворог нагрівального елементу - жорстка вода.

Одне з властивостей води - це її здатність, проходячи у своєму кругообігу через вапняні породи, розчиняти мінеральні речовини, зокрема, кальцій і магній. Жорстка вода містить підвищену кількість солей кальцію і магнію. Мабуть, основний недолік жорсткої води в тому, що вона залишає після себе накип, ніж скорочує термін служби електроприладів... Солі жорсткості, отлагаясь в системах опалення та гарячого водопостачання, призводять до перевитрати енергоносіїв і виводять з ладу бойлери завчасно.

У середньому за рік в баку накопичується від 1 до 5 кг накипу, а на нагрівальному елементі її шар сягає 2см! Саме скупчилася накип є основною причиною перегорання Тена і навіть гниття дна бака (наскрізна корозія).

Наші майстри - це кваліфіковані фахівці, які гарантують незмінно високі результати роботи. Все, що Вам потрібно зробити - це зателефонувати нам, решті займуться професіонали.
Технічні характеристики
Артикул62838
Оновлення: 04.06.2015
Додано: 04.06.2015
Ідентифікатор: 62838
Теплоізоляція