Акумулюють ємності Reflex

Немає в наявності
Продавець: ФеКо
Акумулюють ємності Reflex
З 2014 року ТОВ ФЕКО являється офіційним імпортером продукції Reflex, та пропонуэ вам широкий вибір продукції за доступними цінами.

Мембранні розширювальні баки Reflex серії N, NG
для систем опалення та охолодження,
різьбове підключення,
мембрана по DIN 4807 T3, макс. допустима робоча температура 70 °C,
допущені до застосування пристроїв під тиском згідно 97/23/EG
колір - червоний або білий,
тиск 1,5 бара.
Reflex N і NG є одним з найпоширеніших у світі малогабаритних розширювальних баків. Незмінна мембрана вже вкотре доводить свою практичність і зносостійкість внаслідок рівномірно-симетричного навантаження. Робоче середовище: вода або водний розчин гліколю з концентрацією до 50%.

Гідроакумулятори Reflex серії DE, DC junior, HW
для систем, що не підлягають сертифікації DIN 1988, напр., для систем пожежогасіння, підвищувальних установок водопостачання, підлогового опалення,
не мають проточної, запірної та зливної арматури,
мембрана згідно DIN 4807 T3
в баках обсягом 60 л і більше мембрана замінна,
поверхні, що контактують з водою, захищені від корозії
допущені до застосування пристроїв під тиском згідно 97/23/EG,
баки Ø 1000 мм і більше оснащені манометром,
колір - блакитний,
тиск 4,0 бара

Reflex DE, DC - основа для створення недорогого рішення для систем промислового та питного водопостачання.
Бак не є проточним. Серія DE обладнана мембраною у вигляді груші, яка в моделях від 50 л є змінною. Оптимальним чином підходить для застосування в системах водопостачання, в яких пред'являються підвищені вимоги до захисту від корозії.
У баках серії DC використовуються незмінні мембрани у вигляді діафрагми.
Серія HW спеціально розроблена для використання в будинкових водопроводах. Бак має опори для установки на підлогу і консоль для монтажу підсилювального насоса.

Накопичувальні водопідігрівачі Reflex Storatherm для систем гарячого водопостачання, зокрема низькотемпературних систем.
Баки Storatherm виконані з високоякісної сталі і доступні в наступних варіантах:
Storatherm Heat HF...: стандартний накопичувач
Storatherm Heat HF... /R: з отвором для чищення та ревізії
Storatherm Heat HF... /1: з гладкотрубним теплообмінником
Storatherm Heat HF... /2: з 2 -ма гладкотрубними теплообмінниками
Обираючи водопідігрівачі серії Storatherm Aqua, Ви обираєте пристрої з максимальною ефективністю, за допомогою яких можна здійснити як класичний нагрів питної води, так і реалізовувати сучасні технології, за допомогою комбінованого водонагрівача для питної та гарячої води.
Нагрів води здійснюється теплоносієм, через внутрішній теплообмінник, параметри якого розраховані на експлуатацію з системами низькотемпературного опалення, тепловими насосами або сонячного опалення.

Сепаратори повітря, мікропухирців, шламу і бруду гарантують безперебійну роботу системи опалення.
reflex ’exair’ Сепаратори мікропухирців
Сепаратори серії reflex 'exair' ідеально підходять для систем з невеликим статичним тиском. Застосовуються на подачі в безпосередній близькості до тепловиробників, в теплових пунктах, що розміщуються на дахах, або інших технічних приміщеннях, розташованих на висоті, висотних пунктах, повітрозбірниках, а також у всіх системах, в яких відбуваються процеси деаерації, обумовлені тиском або температурою.
Сепаратори серії reflex 'exdirt' застосовуються на обратці перед теплогенератором і теплообмінником, а також перед чутливими до бруду споживачами. Вони запобігають перенесення частинок шламу потоком теплоносія і їх відкладення в небажаних місцях
reflex ’extwin’ Комбінований сепаратор мікропухирців, бруду та шламу
Сепаратори серії reflex 'extwint' застосовуються для видалення шламу після теплогенераторів, в яких можуть з'являтися вапняні домішки. Конструкція reflex 'extwin' об'єднує функції спеціальних окремих пристроїв reflex 'exair' і reflex 'exdirt' в одному компактному корпусі. Сепаратори як правило встановлюються після тепловиробників в системах опалення з низькою або нульовою статичною висотою. У системах охолодження доцільно проводити дегазацію і видалення шламу перед чиллером або теплообмінником на звороті.
Технічні характеристики
Артикул26445
Умови постачання
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 14.03.2016
Додано: 16.06.2012
Ідентифікатор: 26445
Aquatherm Kyiv 2024