Розпилювач дезінфікуючих засобів - зволожувач УЗГВА Вдох-Нова 1400 Н настінний

Немає в наявності
Продавець: Вдох-Нова
Розпилювач дезінфікуючих засобів - зволожувач УЗГВА Вдох-Нова 1400 Н настінний
Пропонуємо вам Систему розпилення дезінфікуючих засобів - настінний ультразвуковий генератор водяного аерозолю УЗГВА ТМ Вдих-Нова для об'ємної дезінфекції повітря в приміщенні і зволоження повітря.

Обладнання Вдох-Нова 1400 Н це комплексний прилад - ультразвуковий розпилювач дезінфікуючих засобів і потужний зволожувач повітря. Генератор аерозолю УЗГВА Вдох-Нова 1400 Н має оригінальний дизайн настінного виконання. Ми виробляємо асортимент ультразвукових генераторів водяного аерозолю ТМ Вдох-Нова різноманітного виконання і продуктивності. Типи розпилюються дезінфікуючих розчинів підбираються відповідно до рекомендацій виробників дезінфікуючих засобів. Основна вимога - дезінфікуючи розчини повинні бути водні, нейтральні, дозволені до застосування аерозольним методом згідно Методичним рекомендаціям дез засобів.

ЩО ТАКЕ ОБ'ЄМНА ДЕЗІНФЕКЦІЯ повітря

Для дезінфекції повітря приміщень від вірусів і бактерій можливо розпорошувати за допомогою ультразвукових аерозольгенераторов ТМ Вдих-Нова водні розчини дезінфікуючих засобів які дозволені до застосування в Україні. При цьому утворюється водяний дезінфікуючий туман, завдяки якому ультра-дрібні краплі аерозолю проникають в усі важкодоступні місця приміщення-дезінфікуються поверхні, а також відбувається об'ємна дезінфекція повітря. Найдрібніші водяні краплі утвореного дезинфікуючого аерозолю 1-5 мкм. добре "летючі", швидко поширюються по всьому об'єму приміщення - як дим, довго не осідають, взаємодіють у всьому обсязі повітря з аерозолями -переносчікамі вірусів і бактерій. Цей метод дезінфекції називається об'ємна аерозоль-дезінфекція повітря.

Для об'ємної дезінфекції повітря приміщень і поверхонь ультразвуковим генератором водяного аерозолю УЗГВА Вдих-Нова необхідно використовувати водні розчини дезінфікуючих засобів на основі Чверть амонієвих сполук або аналогічних. Розпорошуються дезінфікуючі розчини повинні бути дозволені до застосування на території України і готуються в концентраціях зазначених в їх Методичних рекомендація щодо застосування. Наприклад Кондеклін, Максісан, тетраміно і інші.

Також за допомогою ультразвукових генераторів - розпилювачів дезінфікуючих аерозолів можливо обробляти дез.средства повітроводи, інженерні з'єднання, обладнання для харчового виробництва, вентиляції та кондиціонування повітря, "чисті кімнати", санітарні бокси. При цьому дезінфікуючий водяний туман-аерозоль направляється локально на поверхню або об'ємно - повітря всього приміщення. Для дезінфекції вентиляційних повітропроводів, кондиціонерів керуються розробленими нами рекомендаціями. Розпилення в повітрі лікувально-профілактичних засобів з метою інгаляційного вдихання людини або тварин можливо робити тільки строго з рекомендаціями щодо застосування виробників даних коштів, і тільки їх водні розчини.

переваги НАСТІННОГО, АВТОМАТИЧЕСКОГО, ПОТУЖНОГО ультразвуковий розпилювач дезінфікуючих засобів та РОЗЧИНІВ, ЗВОЛОЖУВАЧА ВДИХ-НОВА 1400 Н

- Велика продуктивність по розпилюванню дезінфікуючих засобів і воздухозволоженню. Потужність зволоження порівнянна з 5-6 шістьма звичайними настільними зволожувачами - близько 1,5 літрів води на годину.

- Вода або дезінфікуючий розчин подається в ультразвуковий розпилювач Вдих-Нова автоматично від зовнішнього резервуара (або водопроводу). Вам не треба постійно наповнювати змінний резервуар і думати про це! Вбудований водяний клапан виконує цю роботу сам безперервно, у міру витрачання дез. расвор (води).

- Вологість повітря приміщення підтримується автоматично за допомогою вбудованого регулятора.

- Зволожувач для великої площі квартири, будинку, офісу 50 - 120 кв.м.

- Продуктивність по розпорошення дез. розчинів (воздухоувлажненію) до 1600 грам води на годину. (1,6 л води або розчину в годину).

- Зволожувач-розпилювач настінний, розташовується в зручному для Вас місці. Велика дальність викиду струменя водяного туману не утворює конденсату і мокрих поверхонь.

- Практично безшумна робота. Зволожувач ергономічний, електро-безпечний і надійний.

- Головне! Нескладний монтаж власними силами, в комплекті є всі необхідні водопровідні трубки, крани, з'єднувачі, дюбеля, фільтри.

- Зволожувач-розпилювач має вбудований захист від переливу води і нестачі води.

- Споживає зовсім небагато електроенергії, всього 120 Вт.

- Оригінальний дизайн для настінного монтажу в житловому приміщенні.

- Гарантія 1 рік. Безкоштовні консультації по підбору зволожувача, розрахунки, рекомендації. Післягарантійне обслуговування! Є всі комплектуючі. У цьому бізнесі ми 11 років і знаємо про зволоженні ВСЕ.

ВДОХніть НОВАторські технології в Ваше життя.

Опис ультразвукового розпилювача-зволожувача УЗГВА Вдих-Нова 1400 Н.

Настінний ультразвукової зволожувач-розпилювач водяного аерозолю ультразвукового типу «Вдох-Нова 1400 Н» призначений для розпилення дезінфікуючих засобів і розчинів, підтримання оптимальної відносної вологості 45-60% повітря житлових, офісних і промислових приміщень. Вологість повітря необхідна для комфортної роботи і життєдіяльності людини а також оптимізації технологічних процесів Вашого виробництва. Розпилювач дез.засобів - зволожувач Вдох-Нова 1400 Н розрахований на приміщення площею до 70 - 120 кв. м. Для приміщень більшої площі можливе розміщення декількох зволожувачів на відстані від 2 м. один від одного. Зволожувач Вдох-Нова розміщується на стіні приміщення, має оригінальний дизайн, ударостійкий корпус з екологічного пластику і автоматичний режим роботи. Дизайн і простота експлуатації зволожувача ТМ Вдох-Нова обдарують свіжої вологою найвишуканішого користувача. Робота зволожувача проводиться повністю автоматично за споживанням води та підтримання необхідної вологості повітря. Водяний туман нагнітається в приміщення вбудованим малошумним низьковольтних вентилятором. Утворений водяний туман ультразвукового зволожувача Вдох-Нова дисперсностью крапель 1-7 мкм. добре випаровується і перемішуються з повітрям приміщень, далеко поширюються по всьому об'єму підвищуючи вологість повітря. Ультрамелкімі туман не конденсується в приміщенні на поверхні стін, предметах інтер'єру, обладнанні, не утворює підтікань та краплеутворення. Подача води в резервуар зволожувача проводиться від водопроводу через фільтр очищення / пом'якшення води (в комплекті!) а рівень води підтримується вбудованим поплавковим запірним клапаном. Задана відносна вологість в приміщенні підтримується шляхом включення виключення зволожувача вбудованим контролером-датчиком вологості. Необхідна вологість повітря встановлюється користувачем ручкою-регулятором.

Області застосування дезінфектанта-зволожувача повітря Вдох-Нова 1400 Н

- Житлові приміщення: квартири великою площею, будинки, котеджі.

- Офісні та громадські приміщення, навчальні класи, бібліотеки, музеї.
- Магазини, готелі, ресторани, кінотеатри.
- Виробничі приміщення: друкарні, чисті кімнати, склади зберігання, виробництва радіоапаратури, лабораторії, фармацевтична промисловість.

Характеристики та комплектність системи дезінфекції та зволоження повітря Вдох-Нова 1400 Н

· Продуктивність по туманообразование близько 1500 - 1600 грам води на годину.

· Діапазон підтримки відносної вологості 40-75%

· Дисперсність частинок ультразвуку водяного туману 1-7 мкм.

· Декоративний екологічний пластиковий корпус з вбудованим резервуаром для води і поплавковим клапаном підтримки рівня для безперервної автоматичної роботи. Корпус і резервуар зволожувача Вдих-Нова 1400 легко-розбірний, для чищення та обслуговування.

· Вбудований контролер і датчик вологості управління зволожувачем. Вологість встановлюється обертовим регулятором.

· Захист керамічних дисків УЗ генератора від нестачі води.

· Патрубки зливу і переливу води.

· Патрубок подачі води в резервуар.

· Комплектуючі для для підведення води в зволожувач повітря і монтажу фільтра очищення води: куля кран, трубка 2,5 м., Штуцери, фітинги, фільтр очищення та ін.

· Знімна решітка вбудованого повітряного фільтра.

· Низьковольтне напруга ультразвукового генератора зволожувача і вентилятора від вбудованого імпульсного адаптера харчування 32 В. / 3,5 А.

· Потужність зволожувача 120 Вт.

· Робоча відносна вологість експлуатації пристрою: не більше 80%.

· Робоча температура експлуатації - не більше 45 гр.С

· Кількість керамічних дисків ультразвукового генератора - 4

· Діаметр керамічних дисків 20 мм.

· Час встановлення робочого режиму: 1 хвилина.

· Кріплення для настінного монтажу.

· Подача водяного туману в приміщення проводиться через верхнє сопло (комплектується силіконової заглушкою зберігання), забір повітря через нижню решітку воздухофильтра.

· Колір корпусу: білий фасад, чорна задня кришка.

· Рівень шуму 55 дБ.

· Діяльність викиду струменя туману до 3,5 м.

· Тиск водопровідної води 0,1-05 МПа (1-5 Атм.)

· Температура води, що подається 10 - 45 гр. С.

· Габаритні розміри зволожувача 362х206х550 мм

· Вага зволожувача-розпилювача 4,5 кг.

· Вага упаковки в зборі 6,5 кг.
Технічні характеристики
Артикул99181
Вага6 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 26.07.2022
Додано: 21.03.2020
Ідентифікатор: 99181
Aquatherm Kyiv 2024