Повітропроводи і фасонні частини до них

Немає в наявності
Повітропроводи і фасонні частини до них
Повітроводи є канали, по яких транспортується вентиляційне повітря. Матеріал, розміри і форма їх залежать від призначення і схеми вентиляційної системи, а також від параметрів транспортованого повітря.

Для систем примусової вентиляції промислових підприємств виготовляють повітроводи зі сталі (чорної, оцинкованої і нержавіючої) товщиною 0,5 -6 мм.

Виготовляють повітроводи прямокутного і круглого перерізу. Повітроводи мають прямолінійні ділянки постійного перетину, а також місця зміни перетинів, відгалужень, злиття або поділу потоків і поворотів, звані фасонними частинами.

Розміри прохідних перетинів повітроводів систем вентиляції, повітряного опалення та кондиціонування повітря, номенклатура і основні розміри фасонних частин відповідають будівельним нормам ВСН 353-86.

За технічним завданням і (або) робочим кресленням замовника можуть бути виготовлені повітроводи систем аспірації і пневмотранспорту, а також фасонні частини до них.

На вимогу споживача виготовляють повітроводи та фасонні частини до них будь-якого конструктивного виконання з листового металу товщиною до 2,5 мм.
Технічні характеристики
Артикул98590
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 12.10.2020
Додано: 19.06.2019
Ідентифікатор: 98590
Теплоізоляція