Вентилятор настінний енергоефективний VNR-DU/DUV

Немає в наявності
Продавець: ССК ТМ
Вентилятор настінний енергоефективний VNR-DU/DUV
Вентилятори настінні енергоефективні серії VNR-DU/DUV використовуються в системах вентиляції та повітряного опалення, санітарно-технічних і виробничих установках, системах протидимної вентиляції.

Вентилятори настінні радіальні з вертикальною віссю обертання здійснюють вихід потоку із задимленого приміщення на вулицю. Вентилятори мають робоче колесо із заломленими назад лопатками, тороїдальний вхідний патрубок з великим діаметром входу і спіральний корпус. Вентилятори можуть використовуватися у шістьох різних компонуваннях всередині і поза приміщенням. При установці всередині приміщення димоповітряна суміш надходить у вентилятор безпосередньо із задимленого приміщення (компоновки 1 і 4) або з повітроводу (компонування 2, 5). В останньому випадку на вході в вентилятор встановлюється вхідна коробка.

Посилене повітряне охолодження двигуна здійснюється зовнішнім повітрям, що поступає в спеціальний захисний корпус двигуна. Охолодження двигуна і тепловий захист по валу оберігають двигун від впливу переміщуваного високотемпературного газу. При установці вентилятора поза будівлею (компонування 3 і 6) димоповітряна суміш також може надходити з повітроводу або безпосередньо із задимленого приміщення. Двигун не має захисного кожуха. Передбачається тепловий захист двигуна по валу. Для експлуатації вентилятора в умовах агресивного середовища передбачено корозійностійке виконання (К1).

Передбачена можливість роботи вентилятора як в режимі димовидалення (DU), так і в суміщеному режимі димовидалення та вентиляції (DUV). В останньому випадку вентилятори комплектуються двигунами для тривалої постійної роботи.
Технічні характеристики
Артикул62527
Умови постачання
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 05.08.2021
Додано: 22.05.2015
Ідентифікатор: 62527

Інші пропозиції товарів і послуг

Працюємо під час ВС
Вентилятор ВЕНТС ВКМц 315
10 522 грн
Працюємо під час ВС
Вентилятор ВЕНТС ВКМц 250
8 739 грн
Працюємо під час ВС
Вентилятор ВЕНТС ВКМц 200
6 513 грн
Теплоізоляція