Припливно-витяжна вентиляційна установка АКВАРІС

Немає в наявності
Продавець: Веза-Україна
Припливно-витяжна вентиляційна установка АКВАРІС
Припливно -витяжні вентиляційні установки АКВАРІС компанії " ВЕЗА - Украина, призначені для вентиляції і осушення повітря критих приміщень плавальних басейнів різного призначення.
Базовий ряд припускає 10 типорозмірів в діапазоні повітряпродуктивності від 1 000 до 35 000 м3 / ч.
Установки АКВАРІС припускають комплектацію приладами автоматики та управління, забезпечують їх ефективну роботу за заданих параметрах і циклам.
Корпус установки являє собою каркасну конструкцію з ригелів і стійок, виконаних з алюмінієвого профілю і з'єднаних між собою кутовими елементами. В якості зовнішніх огороджувальних елементів служать незнімні або теплоізольовані панелі на петлях з боку обслуговування, що відчиняються, обшивка яких виконана з листової оцинкованої сталі.
Панелі товщиною 45 мм заповнені незаймистою мінеральною ватою або поліуретановою піною, що володіє високими звукоізоляційними властивостями і низьким коефіцієнтом теплопровідності. Панелі зводять до мінімуму теплові втрати, забезпечують герметичність корпусу, що перешкоджає утворенню конденсату.
Використання системи автоматичного управління дозволяє оптимізувати енергоспоживання та експлуатаційні витрати, забезпечуючи точність регулювання процесів воздухообробки для потреб плавальних басейнів.
За допомогою вентиляційних установок АКВАРІС можна домогтися оптимальної вологості і, внаслідок цього, оптимального клімату в будь-яких закритих басейнах.
Установки оснащені герметичними легкознімними сервісними панелями, які дозволяють забезпечити доступ до функціональних елементів для здійснення технічного обслуговування та поточного ремонту. Для забезпечення герметичності внутрішнього об'єму установки використовуються спеціальні ущільнювачі.
Своїми функціональними можливостями установки АКВАРІС здатні вирішувати завдання обробки повітря різної складності.
Технічні характеристики
Артикул38705
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 29.03.2019
Ідентифікатор: 38705
Aquatherm Kyiv 2024