Канальний водяний повітронагрівач Вентс НКВ 500х300-2

Немає в наявності
Продавець: Еліол
Канальний водяний повітронагрівач Вентс НКВ 500х300-2
Застосування

Канальні водяні нагрівачі призначені для підігріву припливного повітря в системах вентиляції прямокутного перерізу, а також можуть використовуватися в якості підігрівача в припливних або припливно-витяжної установках.

Конструкція

Корпус нагрівача виконаний з оцинкованої сталі, трубні колектори виготовлені з мідних трубок, поверхня теплообміну - з алюмінієвих пластин. Нагрівачі випускаються в двох-, трьох-або чотирирядна виконанні і призначені для експлуатації при максимальному робочому тиску 1,6 МПа (16 бар) і максимальній робочій температурі води +100 ° С. На вихідному колекторі нагрівача передбачений патрубок для установки погружного датчика вимірювання температури або захисту від заморожування калорифера. Нагрівач обладнаний ніпелем для обезвоздушіванія системи.
Кількість рядів трубок: 2
Розмір прямокутного каналу: 500х300 мм

Монтаж

Монтаж нагрівача здійснюється за допомогою фланцевого з'єднання. Водяні нагрівачі можуть встановлюватися в будь-якому положенні, що дозволяє провести його обезвоздушіванія.

Напрямок руху повітря має відповідати вказівником на калорифері.

Нагрівач рекомендується встановлюватися так, щоб повітряний потік був рівномірно розподілений по всьому перетину.

Перед нагрівачем повинен бути встановлений повітряний фільтр, що захищає від забруднення.

Нагрівач може встановлюватися перед або за вентилятором. Якщо нагрівач знаходиться за вентилятором, рекомендується передбачити між ними повітропровід не менше 1-1,5 м для стабілізації потоку повітря, а також не перевищувати максимально допустиму температуру повітря всередині вентилятора.

Калорифер необхідно підключати за принципом протитечії, інакше його продуктивність буде нижчою на 5-15%. Всі розрахункові номограми в каталозі дійсні для такого підключення.

Якщо теплоносієм є вода, нагрівачі призначені для установки тільки всередині приміщення. Для зовнішнього монтажу необхідно в якості теплоносія застосовувати незамерзаючу суміш (наприклад, розчин етиленгліколю).

Для правильної та безпечної роботи нагрівачів рекомендується застосовувати систему автоматики, що забезпечує управління та захист від замерзання в комплексі:
• автоматичне регулювання потужності і температури нагрівання повітря
• включення системи вентиляції з попереднім прогрівом нагрівача
• застосування повітряних заслінок, обладнаних сервоприводом з поворотною пружиною
• відстежування стану фільтра за допомогою датчика диференціального тиску
• зупинка вентилятора в разі загрози замерзання нагрівача.
Технічні характеристики
Артикул32977
Вага нетто12 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 11.07.2017
Ідентифікатор: 32977
Aquatherm Kyiv 2024