Самий тихий канальний вентилятор Soler &amp Palau (Іспанія)

Немає в наявності
Самий тихий канальний вентилятор Soler & Palau (Іспанія)
Компанія «Soler & Palau», світовий лідер в області вентиляції, представляє самий тихий канальний вентилятор TD Silent. Це продукт інженерної праці, високих технологій і значних фінансових інвестицій, створений спеціально для систем вентиляції, з найсуворішими вимогами по рівню шуму.
Завдяки застосуванню принципово нової компановочной схеми вентилятора і високоякісних матеріалів, рівень шуму TD Silent нижче ніж у найближчих аналогів на 12 дБ (А).
Аеродинамічні тести показують не тільки зниження рівня шуму для вентилятора, але і практично повна відсутність звукових хвиль в діапазоні чутності людського вуха, що дозволяє експлуатувати TD Silent з великим комфортом для користувача.
Вентилятори серії TD Silent можуть використовуватися в найрізноманітніших системах вентиляції малої і середньої продуктивності.
Особливо актуальне використання вентиляторів «Soler & Palau» TD Silent в місцях постійного перебування людей, де низький рівень шуму в приміщенні має першорядне значення: приватні будинки, бібліотеки, spa-салони, готельні номери, робочі кабінети, навчальні класи, зали переговорів, студійні приміщення, зимові сади і т.д.
Технічні характеристики
Артикул27666
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 17.01.2017
Ідентифікатор: 27666
Теплоізоляція