ПРАНА -340S

19 800 грн замовити
.
+380 93 901 XX XX +380 93 901 2798
Миколаїв
Продавець: Сіон-Сервіс
ПРАНА -340S
Вголос про енергоефективність.
Вибираємо вентиляційну систему
Якщо розкласти по полицям сучасні уявлення про повітря, стане зрозуміло, яким чином можна забезпечити його якість навіть за умову скромного бюджету.
Сьогодні, на вагах по один бік-децентралізовані прямоточні вентиляційні системи на мідних теплообмінниках, по інший-централізовані та, окремо, всі інші так звані "провітрювачі", які зовсім не вирішують проблему по суті, але дещо округлюють її гострі кути.
Сьогодні система рекуперації дозволяє без проблем економити понад 80% тепла шо видаляється з приміщення під час повітрообміну. Але чи всі системи відповідають вимогам щодо забезпечення помешкання якісним повітрям?
Ґрунтовий теплообмінник (рекуператор) практика вже відкинула! Головна з причин-низька якість повітря, а не енергоефективність, вже не виникає питань, чому відомі і популярні ще два роки тому ґрунтові повітряні теплообмінника з показником рекуперації до 99,9 % наразі відходять у небуття. А ще більше проблемних питань до складних вентиляційних систем з фільтрами!
За методом виключення залишаються рішення, знайдене вітчизняними розробниками,-децентралізовані прямоточні вентиляційні системи з мідними теплообмінниками.
Тепле відпрацьоване повітря, що виводиться з приміщення, нагріває холодне повітря, що потрапляє знадвору. Влітку навпаки-охолоджує і потоки при цьому не зустрічаються і не перемішуються. Система не має фільтрів, а мідні теплообмінники (Cu2SO4) забезпечують знезараження повітря. Повітроводи прямоточні, а їх довжина (у товщину зовнішньої стіни будівлі) забезпечує збереження природної енергетичної складової повітря "пране" та іонного складу. Тому ця система забезпечує якість повітря не гіршу, аніж надворі і енергоефективність, забезпечену помірним капіталовкладенням.
У ІІ половині ХІХ століття французькі вчені виявили доволі дивну річ у госпіталях, де було влаштовано вентиляційні системи з довгими повітроводами-смертність була вища, ніж в госпіталях зі звичайною віконна-камінною вентиляцією. Це свідчить на користь децентралізованої системи прямоточної вентиляції.
*** З огляду на кліматичні умови на території України, використання додаткового догріву на конденсатовідвід для побутових моделей РЕКОМЕНДОВАНО ВИРОБНИКОМ!
**** Використання додаткового догріву на конденсатовідвід для промислових моделей при стіновому монтажі є ОБОВ’ЯЗКОВОЮ ОПЦІЄЮ
Технічні характеристики
Артикул24946
Умови постачання
Доставкадоставка по регіону
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 16.08.2023
Додано: 26.03.2012
Ідентифікатор: 24946
Відгуки
Теплоізоляція