Рекуператор Ventoxx Invisible для автоматичного енергозберігаючого провітрювання

Немає в наявності
Продавець: Вентокс
Рекуператор Ventoxx Invisible для автоматичного енергозберігаючого провітрювання
Рекуператор Ventoxx Invisible – вентиляційний прилад, головною особливістю якого є гранично прихований від ока монтаж. Модель розроблена для тих випадків, коли споживач бажає максимально зберегти первісний вигляд фасадної частини будівлі, виключивши випираючі частини або зовнішні захисні кришки. Загальне конструктивне виконання пристрою засноване на базовій побутовій моделі Ventoxx Comfort зі збереженням усіх її переваг. Припливно-витяжний вентиляційний прилад оснащений керамічним теплообмінником німецького виробництва зі ступінню рекуперації до 91%.

Монтаж рекуператора Ventoxx Invisible можливий тільки в тих будинках, утеплення яких буде в подальшому проводитися ззовні. Повітропровід, через який проходять припливний і витяжний потоки повітря, ховається у товщі утеплювача, мінімальна товщина якого – 100 мм. При цьому один кінець вентиляційного каналу виводиться у віконний укіс, де закривається невеликими декоративними гратами. Подібне рішення дозволяє використовувати звичайні способи зовнішньої обробки будівлі.

Дана модель рекуператору має 17 режимів і 5 швидкостей. На граничних обертах рівень шуму становить 41 дБ, що не перевищує значень, встановлених ДБН щодо приміщень житлового, навчального, медичного та адміністративного призначення. У свою чергу, максимальне навантаження на мережу становить всього 4,78 Вт.

Режим максимального провітрювання розрахований на об’ємний потік повітря в 100 м³/год. Для очищення повітря, що поступає, встановлений фільтр класу G3, який не допускає потрапляння у приміщення дрібних комах, частинок пилу і бруду. Фільтр можна легко замінити або почистити без залучення сервісних фахівців. Рекомендована частота чищення – 2 рази в рік.

Вибір швидкості і режиму роботи вентиляційної системи виконується за допомогою фірмового настінного управління Ventoxx Twist.

Рекуператор Ventoxx Invisible орієнтований на застосування в енергоефективних будівлях будь-якого призначення, які потребують особливого ставлення до декоративної складової будови. Завдяки тому, що пристрій передбачає прихований монтаж, зовнішній вигляд і оздоблення фасадів не постраждають ні на етапі монтажу, ні на етапі поточної експлуатації.

Комплектація рекуператора
Оболонка пластикова 300 мм – 1
Зовнішній повітропровід з гратами – 1
Кришка внутрішня – 1
Картридж з тепловим акумулятором і вентилятором – 1
Фільтр класу G3 – 1
Гарантійний талон
Інструкція.
Технічні характеристики
Артикул101074
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 04.03.2021
Додано: 14.10.2020
Ідентифікатор: 101074

Інші пропозиції товарів і послуг

Працюємо під час ВС
Вентилятор ВЕНТС ВКМц 315
10 522 грн
Працюємо під час ВС
Вентилятор ВЕНТС ВКМц 250
8 739 грн
Працюємо під час ВС
Вентилятор ВЕНТС ВКМц 200
6 513 грн
Теплоізоляція