Рекуператор Ventoxx Comfort для автоматичного енергозберігаючого провітрювання

Немає в наявності
Продавець: Вентокс
Рекуператор Ventoxx Comfort для автоматичного енергозберігаючого провітрювання
Рекуператор Ventoxx Comfort – універсальний вентиляційний прилад модельного ряду наших рекуператорів, який задовольняє потреби широкого кола споживачів, через що є лідером продажів особливо серед оптових покупців, а також на ринках країн ЄС.

Пристрій зручний і в монтажі, і управлінні, як і інші вироби цієї серії, однак пропонує споживачеві максимальний рівень комфорту при високій потужності і низькому рівні шуму. Німецький керамічний теплообмінник забезпечує безпрецедентно високе значення ККД для рекуператорів – до 91%! Рівень шуму при пікових значеннях потужності (тобто, на максимальній швидкості роботи вентилятора) не перевищує 41 дБ, що за гучністю порівнюється із звичайною людською розмовою. Граничне енергоспоживання – 4,78 Вт, що в 20 разів менше, ніж звичайна 100W лампочка розжарювання. Працюючи в режимі максимального провітрювання, прилад забезпечує циркуляцію повітряних мас в обсязі до 100 м³/год.

Ventoxx Comfort розрахований на 17 режимів роботи і 5 швидкостей, які регулюють різний обсяг вентильованого повітря в залежності від потреби власника. Управління рекуператором здійснюється за допомогою пристрою Ventoxx Twist, який може бути встановлено в стіні в будь-якому зручному для споживача місці. Інтуїтивно зрозуміле управління здатне одночасно регулювати роботу декількох рекуператорів (до чотирьох штук). Реле дозволяє вибирати режим і швидкість роботи, які відображаються за допомогою світлових діодів.

Вентиляція Ventoxx Comfort використовується як при будівництві нових житлових будинків, так і при реконструкції вторинного житла. Цей рекуператор можна застосовувати в приміщеннях різного призначення. Як і інші рекуператори нашого модельного ряду, Ventoxx Comfort має лаконічний дизайн, однаково добре вписується в інтер’єри будь-якого стилю.

Ventoxx Comfort може встановлюватися в стіни товщиною від 350 мм. При необхідності довжина повітроводу коригується встановленням додаткових кільцевих секцій. Збільшуючи число набраних кілець, ви можете встановлювати даний рекуператор в будівлі з різною товщиною стін, повністю виключаючи при цьому необхідність порізки повітроводу на будівництві. Це унікальне рішення робить вентиляційний прилад Ventoxx Comfort самим універсальним з усіх відомих рекуператорів, адже дозволяє гнучко реагувати на потреби окремих замовників. Саме тому дана модель користується підвищеною популярністю у будівельних компаній і оптових магазинів вентиляції та теплотехніки. Наші інженери провели копітку роботу над тим, щоб в процесі монтажу виробу в конструкції не утворювався місток холоду, а житло споживача залишалося теплим і герметичним, як і раніше.

Монтаж рекуператора займає близько 2-х годин, після чого вентиляційна система може бути відразу запущена в роботу.

Поєднання високої якості комплектуючих з Європейського Союзу, фірмової збірки і невисокою в порівнянні з централізованими системами вентиляції ціною роблять цю модель кращою в своєму класі.

Ventoxx Comfort – запорука здорового мікроклімату в вашому будинку і офісі!

Комплектація рекуператора
Оболонка пластикова 300 мм – 1
Кришка зовнішня металева – 1
Кришка внутрішня – 1
Картридж з тепловим акумулятором і вентилятором – 1
Фільтр класу G3 – 1
Кріплення зовнішньої кришки
Гарантійний талон
Інструкція.
Опція: фарбування металевої зовнішньої кришки в колір за таблицею RAL – 570 грн.
Технічні характеристики
Артикул101072
Вага8 кг
Вага нетто7 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 04.03.2021
Додано: 14.10.2020
Ідентифікатор: 101072

Інші пропозиції товарів і послуг

Працюємо під час ВС
Вентилятор ВЕНТС ВКМц 315
10 522 грн
Працюємо під час ВС
Вентилятор ВЕНТС ВКМц 250
8 739 грн
Працюємо під час ВС
Вентилятор ВЕНТС ВКМц 200
6 513 грн
Теплоізоляція