Працюємо під час ВС

Свердла по металу

Немає в наявності
Продавець: Ващенко
Свердла по металу
Призначені для монтажних робіт по тонкостінним матеріалам, наприклад, жести, листового металу. Високий запас міцності. Підходять для роботи всіма видами ручних дрилів.

Ми пропонуємо свердла HSS, призначені для свердління сталі, в т.ч. литої сталі, легких металів, кольорових і легованих сталей з високим вмістом хрому, наприклад V2A і V4A. Точно виготовлене свердло по металу з якісного сплаву дозволяє проводити точне, ефективне свердління без передчасного перегріву і виходу з ладу.

Застосування HSS-R: для сталі та легованого/нелегованого сталевого лиття (при міцності до 900 Н/мм²), сірого і ковкого чавуну, чавуну з кулястим графітом, лиття під тиском, металокерамічного сплаву, мельхіору, графіту, бронзи, латуні.

Застосування HSS-G Co 5 (з кобальтовим покриттям): для сталі та легованого сталевого лиття (при міцності до 1100 Н/мм²), сірого і ковкого чавуну, високохромиста сталь як V2A і V4A, нержавійка.

Переваги: ​​хороше центрування, маленьке напірне зусилля, безпроблемне видалення стружки.

Для уточнення ціни і наявності товару сміливо звертайтеся до наших менеджерів за контактними телефонами нашої компанії або по електронній пошті!
Технічні характеристики
Артикул98214
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 17.11.2022
Додано: 17.12.2018
Ідентифікатор: 98214
Aquatherm Kyiv 2024