Працюємо під час ВС

Посилені (структурні) витяжні заклепки

Немає в наявності
Продавець: Ващенко
Посилені (структурні) витяжні заклепки
Структурні заклепки є найпростішим рішенням, коли необхідно надміцне з'єднання. Вони забезпечують широкий діапазон захоплення, високу міцність, а також виняткову силу затиску. У них є відмінна функція механічного замка, яка забезпечує 100% утримання оправки. Так як оправка збережена, вони мають ще більшу міцність на зрив в порівнянні з напівструктурними або спеціальними заклепками. Ми пропонуємо посилені Goebel M-LOCK, GO-LOCK, H-LOCK і PREMIUM.

Міцні заклепки M-LOCK і GO-LOCK використовуються для з'єднання сталевих частин, де велика увага приділяється високій міцності з'єднання на розтягування і зріз. Деформація заклепки вирішена так, що вона підпорядковується силі стиснення, а закріплення завжди міцне. Верхня частина стрижня після заклепування залишається всередині тіла, в результаті чого його стінки подвоюються, а все з'єднання стає високоміцним. Використовується у виробництві автомобілів, будівництві причепів, будівельних роботах, будівництві контейнерів, сталевих каркасних систем і багато іншого. Заклепка розрахована на великі навантаження, висока стійкість до вібрацій, водонепроникна (герметична).

H-LOCK і PREMIUM-LOCK - структурні посилені заклепки для тонколистового матеріалу. Призначені для тонколистового металу, в тому числі в поєднанні різних видів матеріалів (алюміній, сталь, нержавіюча сталь, пластик). При монтажі забезпечується міцна фіксація стрижня всередині корпусу заклепки, завдяки насічкам. Для особливо високих вимог на розтягнення і зріз. Не пошкоджує деталі, що з'єднуються. Забезпечується щільне герметичне з'єднання, стійка до вібрації.

Для уточнення ціни і наявності товару сміливо звертайтеся до наших менеджерів за контактними телефонами нашої компанії або по електронній пошті!
Технічні характеристики
Артикул98213
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 17.11.2022
Додано: 17.12.2018
Ідентифікатор: 98213
Aquatherm Kyiv 2024