Гальмівні резистори

Немає в наявності
Продавець: АКУТЕК
Гальмівні резистори
При гальмуванні асинхронний двигун віддає енергію назад у перетворювач частоти (працює у генераторному режимі) внаслідок чого напруга у ланці постійного струму підвищується. Інтенсивність гальмування у цьому випадку залежить від втрат потужності у перетворювачі та двигуні.

ПЧВ можливо гальмувати з потужністю близько 20% від номінальної за рахунок власних втрат двигуна та перетворювача. Цього звичайно достатньо для не інерційних навантажень, тобто, де кінетична енергія невелика або час гальмування не критичний.

Якщо потрібно виконати швидке гальмування, необхідно використовувати гальмівний ключ та резистор. При гальмуванні електроприводу гальмівний резистор підмикається до шини постійного струму всередині перетворювача, і на ньому розсіюється енергія від електродвигуна. Це захищає перетворювач від блокування через перенапруження у ланці постійного струму та, відповідно, від зупину приводу.

Усі перетворювачі частоти ОВЕН ПЧВ1,2 потужністю 1,5 кВт та більше мають вбудовані гальмівні ключі для підмикання гальмівних резисторів.

Гальмівні резистори є необхідною опцією ПЧВ для роботи з підйомно-транспортними механізмами (крани, ліфти, транспортери, підйомники) високоінерційними застосуваннями (димососи, центрифуги, рольганги, тягодуттьові механізми, транспортні візки), деякими вертальними застосуваннями (токарно-гвинторізні, свердлувальні, шліфувальні верстати тощо)

Компанія ОВЕН пропонує користувачам кілька типів гальмівних резисторів.

Детальніше читайте на сайті компанії ОВЕН.
Технічні характеристики
Артикул97806
Артикул компаніїРБх
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Оновлення: 06.04.2021
Додано: 24.07.2018
Ідентифікатор: 97806
Дивитись весь прайс-лист компанії АКУТЕК - 10 позицій
Теплоізоляція