Аерозоль GALVEX (від Unipak) 500 мл. Антикорозійне покриття гальванічної дії.

Немає в наявності
Продавець: Юніпак Україна
Аерозоль GALVEX (від Unipak) 500 мл. Антикорозійне покриття гальванічної дії.
ОПИС ПРОДУКТУ
GALVEX - антикорозійне покриття гальванічної дії, що складається з 95% цинкового металевого напилення в синтетичному сполучному.

ЗАСТОСУВАННЯ
GALVEX призначений для холодної гальванізації поверхонь металевих конструкцій, труб, резервуарів і т.д. і для відновлення пошкоджених поверхонь оцинкованих способом гарячої гальванізації. Поверхні, оброблені антикорозійним покриттям, можуть бути пофарбовані.

ТЕХНІЧНІ характеристики
GALVEX забезпечує ефективний і тривалий захист від корозії і зупиняє поширення корозії в тих місцях, де вона виникла. Можливе зварювання, оброблених GALVEX деталей конструкцій. Забезпечує захист від утворення цвілі.
Покриття здатне витримувати нагрівання до 350 ° С.
GALVEX тестований Датським Технологічним інститутом і відповідає стандарту BS-1391.

КЕРІВНИЦТВО ПО ЗАСТОСУВАННЮ
1) Для забезпечення максимального контакту між частинками цинку і заліза, елемент, який буде відновлюватися за допомогою GALVEX повинен бути ретельно очищений від масла, бруду, іржі і старої фарби. Ідеальною підготовкою є піскострумне очищення.
2) Перед використанням необхідно добре струснути аерозоль GALVEX, і періодично струшувати під час використання.
3) Розпорошуйте аерозоль прямо вгору-вниз, з боку в бік, на відстані близько 25 см від виробу. Найкращий результат досягається, коли аерозоль розпорошується на поверхню у всіх напрямках горизонтально і вертикально.
4) Після використання, необхідно очистити насадку аерозолю.
GALVEX може використовуватися як самостійний захист від корозії, так і в якості захисного шару перед чистовим забарвленням. В останньому випадку ступінь захисту металу підвищується. Якщо GALVEX використовується як самостійний захист, його необхідно нанести в два шари з інтервалом приблизно 4 години.
Чистове забарвлення по покриттю GALVEX можна виробляти мінімум через 4 - 7 днів (час остаточного затвердіння) після нанесення останнього захисного шару.
Технічні характеристики
Артикул62914
Артикул компанії2500000
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 20.11.2015
Додано: 09.06.2015
Ідентифікатор: 62914
Теплоізоляція