Працюємо під час ВС

Заклепувальний інструмент GOEBEL / RIVETEC

Немає в наявності
Продавець: Ващенко
Заклепувальний інструмент GOEBEL / RIVETEC
Заклепувальний інструмент «GO» - це інструмент, призначений для установки витяжних заклепок Ø 2,4 - 6,4 mm (будь-який матеріал), різьбових заклепок / заклепувальної гайки M3-M12 (будь-який матеріал) і клепальної шпильки М4-М8.

Ви можете підібрати той чи інший вид залежно від обсягу робіт і виду заклепок, який ви використовуєте на ваших об'єктах. Даний інструмент можливо використовувати для побутового іпрофесійного використання. Всі товари проходять контроль якості і піддаються перевірці безпосередньо перед доставкою.

Пропонуємо заклепувальний інструмент різних типів: заклепувальний інструмент ручний, заклепувальний інструмент дворучний, заклепувальний інструмент пантограф, заклепувальний інструмент з трещоточним механізмом, заклепувальний інструмент універсальний, заклепувальний інструмент пневматичний, заклепувальний інструмент пневмогідравлічний, заклепувальний інструмент акумуляторний.

Також надаємо послуги з діагностики та технічного огляду, гарантійного та післягарантійного ремонту заклепувального інструменту GOEBEL, RIVETEC, AIRPOWER, GO, AKKU, POWER, RIVEDRILL, TRUMPF та інших (ручного, пневматичного, акумуляторного, електричного).

Для уточнення ціни і наявності товару сміливо звертайтеся до наших менеджерів за контактними телефонами нашої компанії або по електронній пошті!
Технічні характеристики
Артикул28293
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 17.12.2018
Ідентифікатор: 28293
Aquatherm Kyiv 2024