Працюємо під час ВС

Защіпки. Затискачі. Кріпильні елементи

Немає в наявності
Продавець: Ващенко
Защіпки. Затискачі. Кріпильні елементи
Натяжні (затискні) замки-зажими (інші назви продукції: защіпка, заскочка, засувка, затискний замок, затискач, затискач-жабка, фіксатор, клямка, замок важільний, затискач для тари, важільний затвор) мають великий асортимент конструкцій і виготовляються з таких матеріалів: оцинковані, з нержавіючої сталі, деякі моделі також з алюмінію. Защіпки використовуються у виготовленні ящиків, хомутів, фільтрбоксів, корпусів технологічного та ін. обладнання, в меблевому виробництві, а також при відповідальних ізоляційних роботах для виготовлення швидкоз'ємних кожухів, обичайок.

Компанії Goebel GmbH присвоєно сертифікат відповідності вимогам міжнародних стандартів ISO 9001. Наявність Сертифікату ISO 9001 підтверджує, що вся продукція компанії Goebel (заклепувальний інструмент, клепальні гайки, клепальні шпильки, витяжні заклепки, затискачі, свердла, зажими, пневмоінструмент, акумуляторні заклепувальники, діроколи) відповідає міжнародним стандартам, свідчить про те, що продукти є надійними, ефективними і безпечними для навколишнього середовища, гарантує високий рівень сервісу компанії, високу організованість системи внутрішніх бізнес-процесів. Купуючи продукцію фірми Goebel, Ви можете бути впевнені в її якості та надійності. Код товару за УКТ ЗЕД

Матеріали защіпок (затискач-жабка, зажим):
Защіпка - оцинкована сталь «Steel zinc plated»
Защіпка - нержавіюча сталь А2 / A4 «Stainless steel A2» [AISI 305 / AISI 316]
Защіпка - алюміній AlMg5 «Aluminium AlMg5»

Ціни залежать від матеріалу виготовлення защіпок
При покупці замків діє гуртова знижка від 100 шт (великий гурт від 1000 шт)
В пачці 100 шт.
Оптова ціна на защіпки: 65F, 80F, 701S / L, 702S / L, 703S / L, 2/100 діє від 50 шт (великий гурт від 500 шт).

Для уточнення ціни і наявності товару сміливо звертайтеся до наших менеджерів за контактними телефонами нашої компанії або по електронній пошті!
Технічні характеристики
Артикул28292
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 17.12.2018
Ідентифікатор: 28292
Aquatherm Kyiv 2024